1020

Колев

преди 11 месеца

Точно така ,руската армия не е навлязла в днешна Северна Македония въпреки че турците вече товарели багажите по талигите да се се изнасят от Скопие,защото предварително руският цар не е искал да има такава голяма България ,санстефанската е за парлама,на Берлинският конгрес руските представители не са си мръднали и веждата да защитят договора

1019

Алито

преди 1 година

Гледам и тука много фесове са се изказали . Продажби мекерета!!!

1018

Михайлов

преди 1 година

Няма друга държава която да празнува завладяването си... Много изпростяхме: чалга, халтура, кражби и бездушие - така разбрахме демокрацията. Жалко нам!!!

1017

Искрен Николов

преди 1 година

Ивооо, Иво:))) Дори и името ти си е някак си....педерастко:)))) Иво, а?:) Налична е алюзия с Иван, Ивайло и тям производните етимологични препратки:) Ти собствено обаче, изначално си един обикновен завършен ***!!! На второ място - ти си един долнопробен МАЙЦЕПРОДАВЕЦ! На трето място - ти си едно евтино псевдоамериканско ***, ама от най- гнъсните! На следващите места си МИЗАНТРОП, БЪЛГАРОМРАЗЕЦ, и т.н. и т.н. Не ми идва наум как изобщо съществуваш, па макар и жалко под Покровът Господен!?

1016

Борислав

преди 1 година

Само да попитам г-н Инджов, на Берлинския конгрес кои български представители са били поканени и участвали?

1015

Анонимен

преди 1 година

Не е измама,той се е състоял в резултат на многовековните борби на народните въстания за освобождение от колониалната зависимост на имперските канцеларии,които за тези векове са имали други намерения несъответстващи на народните представи за свободно съществуване и развитие,тъй че той е в резултат на тези борби на водачите и възрожденците и БРЦК ни борили се за всякакъв вид свобода за народа ни български по тези земи където са били заселени от много векове преди това колиално владение от империи

1014

Антонии

преди 1 година

Четете си историята другари, а не да повтаряте като папагали руските клишета и историята която бе писана от български историци комунисти социалисти под руска диктовка и контрол. Да не се окаже, че националните предатели са точно тези дето се кълнат в Русия и развяват руски знамена на български празници. Аман от зомбирани българи заразени с вируса Русия. Бъдете горди българи, а не жалки руски лакей.

1013

Антонии

преди 1 година

Журналиста Иво Инджов е на 100 процента прав. Нормален и грамотен българин би се срамувал от тази чужда за нас дата. Не бива като папагали да повтаряме клишетата на руската пропаганда и техните рупори на комунистите социалисти и президента Радев Решетников и неговия токсичен и кагабейски екип. В продължение на 60 години непрекъснато ни е набивано в главите от руската пропаганда и подчинената им комунистическа идеология, за ролята на Русия в България, а всъщност сега излизат много исторически фа

1012

Анонимен

преди 1 година

Подлого хамериканска,замълчи!!За предателите и майкопродавците на Родината,наказанието е едно!!

1011

Велин

преди 1 година

Пак ще пиша. Този човек вече с нищо не може да ме очуди! Предполагам родителите му не са го възпитали така. Сякаш е закърмен не с майчино мляко, а е сукал от жлъчка!?!? Как така в годините на терор е завършил в Москва!?!? Явно всичко това го прави от срам! Потеклото му е "червено до девето коляно". Няма лошо. Отникъде не е могъл да бъде възпитан в омраза към "онзи режим". Явно го прави за пари. Ей тука му свалям шапка!!! Да се отречеш от баща, майка и род!?!? Пари, пари, пари и ....... пак пари!

1010

Анонимен

преди 1 година

Американското посолство прави социологическо проучване. На цената на една бутилка водка, и 50 лева, човекът предизвика около 1000 други хора да му отговарят безплатно.И после някой пак да вземе да ми обясни колко много ни уважават нашите евроатлантически партньори.Толкова, колкото ние го правим.

1009

Една българка

преди 1 година

Този е пълно падение като човек, българин и журналист! Срам ме е заради него!Инджев, българските опълченци не са ли участвали в Освобождението, а? Не са ли извоювали победата на Шипка!? И щеше ли да има 6-ти септември, ако нямаше 3-ти март?!Падение си ти, платено падение! 3-ти Март е и ще бъде национален празник на България! Факт, който никой не може и няма да промени, защото решаваме ние българският народ!

1008

Шивачът

преди 1 година

Абе ти луд ли си, сляб ли си, или се бориш за нещо?

1007

Луцифер

преди 1 година

Семейството ми не те харесва, Иво, колегите ми не те харесват, приятелите ми не ти вярват. Българите не те харесват и не искат да те слушат или четат. Аз не искам никога повече да чуя или прочета за теб..

1006

Трезвомислещ

преди 1 година

Това празноглаво недоразумение се изходи отровно смрадливо!

1005

Ти си

преди 1 година

Един Гадняр

1004

Иван

преди 1 година

Инджев, ти си изпята песен. Блееше през соца, блееш и сега. Ти си просто един измислен журналист. Не се впускай в теми и науки непонятни и трудни за твоя елементарен мозък.

1003

Анонимен

преди 1 година

анонимен и Инджев за ръчичка и на гей парада

1002

Анонимен

преди 1 година

Много сте глупави ,*** и ограничени всички коментиращи човека Ви е казал от един х.й сте попаднали на най лошия и гаден руски такъв ,демек сте *** наследници на този руски духовно и физически ограничен руски х.й

1001

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ...СВЯТА НЕПОБЕДИМА РУСИЯ,ТУРСКИ РЕПТИЛЕ ИВО ИНДЖЕВ! ДА ЖИВЕЕ БЛАГОДАРНА НА РУСКАТА ДЪРЖАВА МАЙКА СВЯТА И БЕЗСМЪРТНА БЪЛГАРИЯ! РАЗСТРЕЛ ЗА ТУРЦИТЕ ИВО ИНДЖЕВ,СОЛОМОН ПАСИ ,ШИМОН САКСКОБУРГОТСКИ,ХАСАН АГОВ ! СМЕТРТЬ ЗА ТУРЦИТЕ ! СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ !ПОКЛОН ПРЕД ТРЕТИ МАРТ !