14

пришълецът

преди 1 година

Шут като по магнитски в руският ***:)))

13

до ББ

преди 1 година

Нерде енергийна сигурност, нерде НАТО. Енергетиката на България е един от стълбовете на националната сигурност и няма нищо общо с военните ти съюзи, драги ми смехурко. Този сайт се е напълнил с планктон...

12

до ББ

преди 1 година

Драги ми смехурко, от въпрос на национална сигурност е България е сама да произвежда на необходимата й енергия. Какъв ток ще купуваш от Украйна, ти нормален ли си бе?

11

Анонимен

преди 1 година

Тоа си е най-добре

10

Анонимен

преди 1 година

Без енергетика България е загубена! Все едно чия собственост е, все едно ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ ли е. Интересите на Бг, са по важни от чуждите интереси!

9

Stan

преди 1 година

До Анонимен номер 5Стига манипулации ееее, съвсем обърнахте мрежата на лаладжийска историяединствените две държави в Европа, където се добиваше шистов газ доскоро, са Полша и Великобритания. Има си статистика, уикипедия, специализирани сайтове....много е лесно да постваш глупости в нета и да събираш лайкове. Факт е, разбира се, че фракингът води до малки земетресения, и това е една от причините дори Великобритания да забрани фракинга на шистов газ.

8

Гадняр

преди 1 година

Преди три години случайно минах с колата покрай един английски ТЕЦ близо до Selby. Казва се Drax power station. Нямаше нищо общо с преизподнята на другаря Ковачки (Брикел). Нито миризми, нито пушеци. Огромни комини от които излизаха водни изпарения. Така че Д.Манолов да не философства много по темата.

7

Оххх

преди 1 година

Я кажи работниците или робите на Ковачки, както е по-правилно да се каже, колко 400 лева получават на месец. Що не им защитавате правата? Аз се наслушах на апокалиптични сценарии. Според твоите думи от преди 6 месеца щяхме да сме без парно, топла вода и ток, а литър бензин щеше да бъде 50 лева. Миташаки, не всички сме нещастници на хранилка при ДПС и герб.

6

Вън

преди 1 година

окраинците!

5

Анонимен

преди 1 година

Другари, истината е ясна и тя е само една. САЩ желаят много да закрием тецовете и да започнем изследване за газ в Черно море. Интересен факт - Турция и Румъния започнаха такива и вижте земетресенията, които се получиха точно след започване на шистовия газ в тези две държави. Нека си държим на тецовете и да не се занимаваме с евро и САЩ глупости.

4

Дедо

преди 1 година

Ей тоя как се хвърлил на амбразурата,да защитава ТЕЦ а на Ковачки. Всички са в услуга на мафията.

3

Нане

преди 1 година

От ППДБ много държат да плащате тока по 1 лев киловатчаса, затова топят в брюхселса... ===))) гласувайте за тях оФси....

2

Анонимен

преди 1 година

Митко , обяви протест да изметем продажника Радев с мекерето пеканов

1

Анонимен

преди 1 година

Това се знаеше от самото начало и не е нужно тоя гербераст да ни го казва.