59

До 60

преди 1 година

Ето ти още два факта - Путин на няколко пъти заяви, че война в Украйна било немислимо. И още Путин заяви, че нямал нищо против Финландия да влезе в НАТО, а после реве. Така че сам виждаш, цитатите на Путин може да ги принтираш на тоалетна хартия.

58

Антипутиноид

преди 1 година

Русия не иска или не може да се адаптира към сегашния свят на глобализация и суверинитет. Путин си иска война, с война дойде на власт и с война ще си замине. Ако след него дойде пак такава издънка ще трябва да се търси радикално решение на руския проблем.

57

Анонимен

преди 1 година

Китай има хора и икономика, няма ресурси. Русия - обратното. Другари по неволя, така да се каже. А иначе се мразят до кокъл, Русия се дразни как Китай придърпа държавите от централна Азия, а китайците още помнят как Русия им окупира Манчурия. И руснаците не пуснаха вода от Байкал за китайците въпреки инвестицията там. Ще се денацифицират при първа възможност, само почакайте.

56

555

преди 1 година

Китай да не тръгне да асвабаждава изконната китайска територия Манджурия. Няма да се учудя ако Китай види в Манджурия "фашисти които тероризират китайското население" и му забраняват да пише и говори ва майчиния си език

55

Анонимен

преди 1 година

Китай и Индия са съгласни на ядрена война между Запада и Русия. Те могат да населят Русия веднага, да вземат газа и нефта, диамантите и златото. Путин трябва да се плаши с Китай и Индия.

54

Факт

преди 1 година

Ние никога не сме отхвърляли мирните преговори, но тези, които ги отхвърлят, трябва да знаят, че колкото по-дълго продължават с това, толкова по-трудно ще бъде за тях, да преговарят с нас". Владимир Путин - 08.06.2022 г

53

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трябва окончателно да спрат да говорят с лицемерния Запад. Западът разбира единствено от то'я'га!

52

Анонимен

преди 1 година

До50 До 49--Не ми говори за себе си и твоят прадядо, не ме интересува, цитирах министър на страна от Африка. А колкото до западните държави, те са били колонизатори и си остават такива. Да, вече формата е малко по-различна, но до известна степен и ние сме колонизирани от САЩ и ЕС.

51

Анонимен

преди 1 година

До 54 И с какво ще го направи?С армия ,която почти свърши с танкове които няма и скоро нито ще има нито ще са достатъчно бройки,а то и снаряди няма и не могат и количество да се произведе.

50

Анонимен

преди 1 година

До 55 Ти не мисли за тях,че май се оказа,че украинците са изпуснали сапуна.

49

Китай е зад Русия

преди 1 година

само да не изпуснат сапунчето....

48

Анонимен

преди 1 година

До Бинго Бинго Ти що толкова елементарно разсъждаваш.

47

Анонимен

преди 1 година

Ако Китай наложи санкции на ЕС Всички ще ходят голи една дреха няма да имат по себе си.

46

Бонго Бонго

преди 1 година

Най-добрия приятел ни е Русия! След това, Китай! За това благоденстваме!

45

До 49

преди 1 година

Значи ако прадядо ми е утрепал някой 200 по късно негов правнук може да бие детето ми за това! Не ме разсмивай! Днешните западни държави са други държави на други хора и никого не колонизират@

44

Анонимен

преди 1 година

Както отбеляза министърът на външните работи на Уганда Джедже Одонго в тази връзка, сега колонизаторите искат от нас да бъдем врагове на Русия, която никога не ни е колонизирала."Това честно ли е? Не за нас. Техните врагове са си техни врагове. Нашите приятели са си наши приятели", подчерта министърът.

43

анонимен64264

преди 1 година

янки *** нещастни на вас целия свят ви пречи,ими изнесете се на някоя друга планете нали сте космическа нация,там няма кой да ви преячи ***,вас никой не ви обича,омразна и нагла страна,но и вие ще си намерите майстора,риташ ,риташ и накрая се набождаш

42

Русия и Китай

преди 1 година

Застанаха на челна стойка!

41

Зеления Потник

преди 1 година

Призовава САЩ да пращат синовете и дъщерите си в Украйна. И да умират заедно с украинците.

40

Анонимен

преди 1 година

Стани, стани юнак краварски от сън дълбок се събуди, срещу народа руски ти енничарите поведи!