62

Анонимен

преди 1 година

Давай оставка плешив

61

Случаен минувач

преди 1 година

Не пише НТ Александър Морфов, но не пише и НТ Васил Василев! Василев, ти също си временен! И май вече и ти си пътник!

60

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая го разкараха тоя пияница Морков, браво на директора!

59

Анонимен

преди 1 година

Морфов ако беше руснак , Василев с пръст нямаше да го пипне.

58

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата роля на Къци Вапцаров е, че е спал с всички момичета на късмета от шоуто по БНТ. Той сам се похвали.

57

Анонимен

преди 1 година

93 Морфов е голям руснак, но не и голям българин. Как може, български режисьор да поставя пиеси в Москва, докато руснаците избиват украинци?!

56

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е, всички зрители, да бойкотираме театъра, докато Морфов не бъде отстранен окончателно от театъра.

55

Анонимен

преди 1 година

93 Морфов е една развалина. Плагиат и продажник още от времето на соца. Грозното лице на театъра. Шарлатанин, който дублира постановки, незаплатени коректно. Мечтае за висок пост, ако ПП,ДБ се доберат отново, с шарлатания до властта. Тези скудоумни актьори, влезли с протекции в бранша, бранят своите роли, всъщност, а не Морфов. Който е заприличал на човешка дрипа, отвсякъде. Морално разложен. С него вони в цялата гилдия.

54

Анонимен

преди 1 година

Простащината опита да превземе театъра. Кога пък Къци стана човек на изкуството? Да си водещ на игра на късмета, е като да продаваш билетчета за *** в Тотото.

53

Анонимен

преди 1 година

Поведението на развалината Александър Морфов напомня на това на наглите Киро просто, Асен Василев кадеца, цвилещият Никола Минчев, Настимир Ананиев сниманиятърбух, Христо Иванов културтрегера на Бобоков, Ленаобщата...ПП,ДБ.

52

Анонимен

преди 1 година

Това не е НТ "Иван Вазов" а старчески дом "Иван Вазов" като гледам артистите.

51

Морфов е ченге...

преди 1 година

...и гаден доносник---има досие за това!

50

Бай Иван 2

преди 1 година

Морфоф е голлям творец и велик българин! Не го харесват гербаджии и дпсари щото имаше смелоста да им се опълчи и каже истината в очите! А пък Кръстева си е прищявка на Доган да покаже чепак той разпределя поржиите , пък билото и в народният театър.

49

ятак

преди 1 година

българинът още не е дорасъл да разбира от изкуство . драсканиците по стените и вратите е изкуство което гербаджиите не са дорасли да разбират . ти уволни един артист по полити4ески при4ини . после ти беше уволнен по същата при4ина . и така които вади нож от нож умира . пп и по леко с алкохола

48

Анонимен

преди 1 година

Този Морфов ли е ако ще да е най-великия режисьор, ако ще по-голем от Стивън Спилбърг да е трябваше да бъде уволнен дисциплинарно още след пиянското изпълнение с драскането по вратата заснето от камери и да не може да си намери никъде работа след това. Провинението му се нарича политизиране на културата, непристойно поведение и уронване на престижа на народния театър.

47

Анонимен

преди 1 година

Време му е да мисли за пенсия, обаче. Каквото и да правиш, Морфов, догодина есента ставаш на 64. Внуци, внучки?

46

Браво

преди 1 година

Аз също пиша отличен 6 на Василев, защото запази достойнството на театъра. Още няколко пиянски нощи и Морфов щеше да маже вратите с фекалии и да се хвали, че е голям герой

45

хахо

преди 1 година

тоя морфов е по *** и от киро ***

44

AМАН

преди 1 година

От БЕЗОЧЛИВИ , НЕКАДЪРНИ и НАГЛИ РОСТАЦИ в тази конинка ! То и без друго сме за никъде , а пък с такива сме си направо окаяни ! Лошото , е че навсякъде е така , не е само театъра ! Както е споменал едни колега - Този и за кондуктор НЕ става , че то му го ПИШЕ на ЧЕЛОТО !!!

43

Ни

преди 1 година

Василев прави впечатление на умерен и умен човек,Морфов може да е талант но е необуздан и не много умен. Няма шеф който би изтърпял тия негови хулиганщини и грознотии...