10

Анонимен

преди 1 година

Най важното е че е с чорапи и непрозрачни гащник.

9

Анонимен

преди 1 година

А с найлонова торба на главата кога ше се появи.

8

Шът!

преди 1 година

До Анонимен 7 - Наближава 8-и март. Всеки може да се информира тук какви дрешки е носила Кейт по този и онзи повод. После да намери нещо подобно на пазара в Димитровград и да го подари на половинката си с думите "Като видях снимка на Кейт Уйлямовата булка и веднага прецених, че с тази тук друшка ти и тя ще сте като две капки вода! Ако тя се бе родила тук, а ти в Британия, скъпа моя, теб щеше да избере принцът, а Катето щеше да ми шета тук и да ми прави салатка за ракийката!"

7

Анонимен

преди 1 година

Направо ме убивате с тия новини. Много важно с какво палто и коя пола , че и на кого прилича? Аман от кралски новини!

6

Анонимен

преди 1 година

лелката зад принца има на ляват си гръд Геогриевска лентичка, признак че помни, уважава и обича руснаците още от как е гръмнала Крайцера Аврора после Освобождението на Европа от нацистите и сега воюващите руснаци с новофашистките зеленски структури. Слава Англия Русия!

5

Анонимен

преди 1 година

Фолклендсите острови. Какви претенции имат към тях британците? Далече, далече. Питам, понеже аржентинците пак повдигат въпроса. Все повече народи се осмеляват да си искат правата. Путин раздвижи ситуацията определено.

4

bl

преди 1 година

Глупости! Истинското благородство на един народ се изразява в това да не се държи като колонизатор когато има технологическо или военно превъзходство. Българите са стигали от Ирландия до Индия; навсякъде са приемани като благородници но никога като колонизатори.

3

до 1

преди 1 година

Бъркат се защото са били сериозна сила едно веме :) ние сме били прошляци за това не сме се месили :)

2

Анонимен

преди 1 година

Много ми пука къде Кейт си е вяла онова нещо :)

1

Анонимен

преди 1 година

Тази е лош англосаксонци материал .Те англосанконсиците по природа са лош материал бъркат се в чужди неща лицемери са