12

днъкоплатец

преди 1 година

Защо няма по сериозно полицейско присъствие в съседният квартал Модерно предградие?Или там е канала на нашите хора? Кокло бежанци хванаха там, а колко не обявиха, а колко се сляха с помагачита?

11

Въпросчета

преди 1 година

Водача е избягал, Бил с полицейска униформа и се слял с преследвачите.

10

анализатор

преди 1 година

Колко пъти да потарям,че проблема ще се разреши,когато се разположат картечници по границата.

9

тТт

преди 1 година

Не Държава, а Разграден Двор!!!

8

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Турците Радев и Дерменджиев ще участвуват ли утре на чествуването на "Шипка* ? Що не обявят предварително къде ще бъдат тия турци вонящи ?Защото ако Митрофанова се качи на "Шипка*утре може и за президент на България да бъде обявена от хората,но ТУРЦИТЕ Радев и Дерменджиев ще ядат камъни! Мълчат,мълчат и мълчат турците гадни!

7

NoirFire

преди 1 година

Тонове дилъри, *** мигрират по тез граници, тези по цял ден се занимават да залавят хора, бягащи да спасят живота си и мислят че с това демонстрират силна полиция.

6

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Докога ше повтарям,че Дерменджиев е турчин и негова политика е да бъдат задържани изпращани от турчина Ердоган роми? На Запад няма вече място.Запълват България.И ако тоя турски uзр.одъ продължи да управлява МВР след няколко месеца няма да остане дори дете момиченце без фередже в Бългсрия.Е,Радев,грозното ти нечовешко лице е и грозната ти нечивешка душа.Именно ти ,Радев назначи последните две Антируски правителства.Пиши си никролога!

5

NoirFire

преди 1 година

Ке ги върнем в Турция, да ги ликвидират трусове, не мое избегате.

4

Дони

преди 1 година

Май тва е новата фатка - взимат им кинтите, правят инсценировката, прибират ги за дезинфекция, буса обратно на газдата, шоферчето и то. И пакитата с пръст у г.. Надявам се после да ги връщат на ердо, а не да висят край нбу?

3

ДА БРАВО

преди 1 година

АПЛОДИСМЕНТИ ЗА ПОЛИЦИЯТА И НЕЙНИТЕ УПРАВНИЦИ. ТОЛКОЗ МИГРАНТИ НЕ СА ХВАЩАНИ ЗА ПЕРИОДА ПРЕДИ ТОВА ЗА СЕДЕМ ГОДИНИ. ГРАНИЦАТА СЕ ПАЗИ СЪС ВОЕННИ НЕ С ПОЛИЦИЯ "ГРАНИЧНА". МЕНТАЛНО МИТИЧНА.

2

Анонимен

преди 1 година

Е за кво? Пуснете ги да ходят в Германия хората! Всеки има право на добър живот!

1

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам никаква гонка, а гседянка и защо го отразявате като някаква важна новина на тия това им е работата