12

Анонимен

преди 1 година

Га се освободите от САЩ се обадете да се върнем

11

Анонимен

преди 1 година

Що ти днес ьа свободен ли се мислиш аахаахаах и Русия ви все от заф

10

Анонимен

преди 1 година

Махнете го този компрометиран "празник", основан на митове за някакво мнимо освобождение. Понастоящем онези, които избягаха на запад, те са освободилите се от това блато, което е БГ днес.

9

Факт

преди 1 година

Лесно е от София минус да ми пишете а да владеете територия без българи с минуси не става

8

Честито

преди 1 година

Дано ви светне в главите ,че българите сме малцинство очаквайте нови народности ,писменост и вяра скоро в конституцията и да ме изтриете все тая

7

Анонимен

преди 1 година

Да питам ли пък за селата ???а да не питам

6

Анонимен

преди 1 година

Питам и за град Левски,Попово,Пазарджик,Стара Загора кви знсамена се осветиха????

5

София нее Бг

преди 1 година

А в Разград,Търговище,Кърджали,Хасково Девин,Велинград какви например знамена се осветиха?В Бургас и Варна украйнското ясно.

4

карачанаков

преди 1 година

А протестиращи против уволнението на Морфата начело с ВаРел Йорданов имаше ли? Седя и си мисля ако отида и напиша на вратата на другаря Радев ИЗЧЕЗВАЙ ОТТУК и ме накажат нещо ще дойдат ли да протестират в моя подкрепа.И тъй като виждаме драсканици навсякъде по стени,паметници в метрото тези които са го направили герои ли са?Ами ако е така да предложат другаря Морфов на президента да го награди и без това напоследък раздава много ордени.

3

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Осветиха ги и ослепиха децата на социализма и сега останаха само емигрантите с ясно изразени положителни качества и умения .

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

И какво общо с Българските знамена може да има една прословута туркофилка с турското фамилно име ФАНДЪКова.Нима фандъците не са купел овча за остригване поради замърсеността и сплетеността си? И защо "джеферсън',от където и жаргонната Българска дума "джо.ф.ра",а не в някое Руско училище? Що за агония префсмъртна е тази на Фандъкова? И кой ги освети Българските знамена? Неграмотните да построят и пясъчен замък на плажа турски разрушителиот строителните турски фирми ли? Колко е мъртва тая туркиня

1

Анонимен

преди 1 година

Що се занимавате с глупости бе г-жо Фандъкова