15

хаха

преди 1 година

Пъво - браво, че е помогнато на жената. И така трябва да е. Но не трябва да има само един самолет и то "Спартан". Този самолет не е за един или 5 човека. Спартан - 60 войника, или 46 парашутисти за възд. десант, или 6 души мед. персонал и 36 места за ранени. Трябва да има няколко такива самолета, по-малки. А ако Спартан-а спука гуми какво правим ?

14

Дони

преди 1 година

Само силни похвални думи са уместни в случая!!! Имало държава отвреме-навреме...

13

до 9

преди 1 година

В бедна Силистра (и останалия тотално западнал прованс) има само бачкери със заплати в плик. Именно заради подобни нямаме и 1 медицински хеликоптер. Защото крадат ежедневно от държавата и сочат с пръст как останалите крадат.

12

ами

преди 1 година

"Операцията по медицинска евакуация беше проведена след искане от Министерството на здравеопазването.". Когато има хепиенд е чудесно,но защо трябва да се стига за спешна операция от професионалисти в специализирана болница СЛЕД искане от "високо"?!?

11

Чие

преди 1 година

Е туй чадо, щот простосмъртните имат право само да плащат данъците за тези неща

10

поне една

преди 1 година

на тая територия дето осъзнала,че парите не са всичко,не че света щеше да свърши без нея,но от какво толкова се е притеснила,нали българите се имат за безсмъртни,но като й припарило,олеле,да идва спартана,неща.стници.

9

Анонимен

преди 1 година

От Силистра случайни хора няма като тръгнеш от Маджо !

8

Анонимен

преди 1 година

Дали за кака Веска от село Левуново благоевградско ще вдигнат цял самолет? Това село съществува нее измислица. Всеки който пътува за Гърция може да види табелката след Благоевград. Та мисълта ми е дали за всеки един на тази територия ще има специални грижи? Щото във врачанската болница майка почина пред очите на невръстното си детенце докато една другарка и иска егенето. Май е време за смена на режима.

7

Жива и

преди 1 година

здрава да е жената! Аз зло никому не мисля. Просто се зачудих "Операцията по медицинска евакуация беше проведена след искане от Министерството на здравеопазването." Що тъй нямат искания за обикновените хора МЗ. Нека да си спасяват, ама защо го поднасят като новина, като обикновения българин ни "Дофин" ще види, ни "Спартан"... Между другото, откога в Балчик има летище???

6

Анонимен

преди 1 година

Браво и благодаря на всички които са си свършили съвестно работата...колко е важно в даденият момент да проявиш милосърдие...Да сте живи и здрави....

5

Колко

преди 1 година

Платихте за спартана,или за сметка на целия български народ,защото и аз ако се наложи да го ползвам да знам тарифата.нагли,по нагли най нагли.

4

Айше

преди 1 година

За мен ще има ли спартан.всичко в тая държава е сбъркано за едни е майка за други наше мащеха.колко родилки си отиват от този свят,защото не са на Бога ***.за тях няма спартанци.жалко за жените ,който искаха да дадат живот на децата се и на тях .бог да ги прости.дано там имате спартанци.лек път

3

Забравила е да

преди 1 година

благодари на добрият американски самолет, който демократично и безкористно е извършил услугата. Разправя се, че самолетите от този вид имат магически лечебни свойства.

2

Анонимен

преди 1 година

Пиар- за тва е пратен спартана, з аради тези снимки!

1

Супер

преди 1 година

Само че мъжът и бил прокурор, а самата тя бачка в НАП. Въпросът тук е, има ли подобна грижа за бай Никой от село?