21

рПг

преди 1 година

"...но много от организаторите не са в България." ------ Това не е Оправдание!!! Държавата разполага с ресурси и възможности да пресече потока на мигранти през Бг, Въпрос на Желание и Воля!!! Но за тази цел трябва да се пребори с Мафиотско-Олигархическите-Корупциони "кръгове", "обръчи" и "чадъри" заседнли във всички сфери и области на Власта в Бг.

20

м0ч

преди 1 година

Аха ! Новият мераклия за поста главен прокурор......Тези болшевишки отрочета трябва да ги съдят и респективно наказват по Крумовите закони , ама не по крум зарковите , а по хан Крумовите прилагайки метода на княз Борис I - него , жена му , децата му и целият му род до девето коляно !

19

моч

преди 1 година

До 18 Анонимен ...."Управляващите в момента държат каналите за миграция! От европа ясно ни го заявиха!".......И имената на баш каналджиите , контрабандисти и трафиканти са другарите узунов и копринков , служещи и на пряко подчинение на Р(точка)Рад(точка).

18

Анонимен

преди 1 година

Тоз мъчи котки за справка Мая Нешкова

17

Анонимен

преди 1 година

Влизането на България в Шенген ще заздрави охраната на на външната граница на ЕС и само по себе си няма отношение към мигрантския поток . . . . . . или няма понятие от правилата на Шенген или лъже! По Шенген могат да ни върнат мигрантите и без обяснение, защото те могат да се върнат в първата държава на чиято територия са стъпили и това могат да са само периферните държави - Гърция, България, Унгария, Италия и.т.н. Как ще стигнеш до Германия без да си преминал някаква гранична държава? Пързалят!

16

Анонимен

преди 1 година

Хващате на дедо ми ... Това е бизнес, пред който държавата е безсилна. Има много пари в трафика, а и корупцията е повсеместна.

15

Анонимен

преди 1 година

Управляващите в момента държат каналите за миграция! От европа ясно ни го заявиха!

14

И кво

преди 1 година

Пак ли Гешев е виновен?

13

Случаен минувач

преди 1 година

До Хладния разумНедей така, ако пък не беше 10 ноември, майка му нямаше да бъде залята с концентрирана H2SO4 по лицето. То си е чудо да оживееш, след такова заливане...

12

Анонимен

преди 1 година

Некадърни слуги на козяк и как да се оправим ,жалко за хубавата ни природа и плодородна земя !

11

Хладния разум

преди 1 година

Ако не беше 9 септември, Крум Зарков сега щеше да изплаща 30 годишна ипотека в Младост 3.

10

Анонимен

преди 1 година

Хващайте ги по линия на стратегическото партньорство, най-напред Урсулата за raзa!

9

перко

преди 1 година

Кого хващаш ти Зарков? Оказа се, че можеш да хващаш само котета!

8

Анонимен

преди 1 година

Чл. 325 "а" и "б" от НК гласят: човек, който е убил или тежко и трайно е увредил гръбначно животно, например котка, куче, крава и други, може да лежи в затвора до три години и да бъде глобен от 1000 до 5000 лв.

7

Контра МЕРКИ

преди 1 година

Освен младите бойци дето ги наричат мигранти, да вземат и Организаторите и Шофьорите и да ги кастрират да им отрязват топките. Нашествието на новите завоеватели на Европа трябва да се стопира много е важно бъдат кастрирани и депортирани обратно да знаят другите насилници и бойци какво ги чака.

6

Анонимен

преди 1 година

За убийство на гръбначно животно не трябваше ли да лежи в затвора? Садисти!

5

Анонимен

преди 1 година

Ама наистина ли е убил котката на съседката?!

4

Анонимен

преди 1 година

Тази държава няма да се отърве от изтърсаците на комунистите, докато не я закрият.

3

gogo

преди 1 година

Яворчо, *** я тая хранилка

2

Анонимен

преди 1 година

Крум Зарков правнук на Атанас Кацамунски деец на БКП и съратник на Димитър Благоев, внук на Леонид Кацамунски офицер от ДС в НРБ, син на майка си.