99

Ванката

преди 1 година

Отказват ни, не ние се отказваме! Истински розови домати отдавна няма, даже и бабите отглеждат хибридните пластмаси.

98

Олимпий Панов

преди 1 година

Абе като гледам май гъсиниците са плъзнали вече из мозъците на нашите "експерти"

97

Обяснете моля

преди 1 година

Някой може ли да каже защо го е забранило ЕС и как е станало това? Ако го засея в градината си ще ме съдят ли?

96

...

преди 1 година

До До 66Много си в грешка за сортовете. Биволко сърце, Розова магия, и още не знам колко още сорта са селектирани в Пловдив в Аграрния институт.

95

Анонимен

преди 1 година

Отказваме се от всичко вкусно Бг производство, домати, сирене, кисело мляко, кашкавал, хляб и мн др, за да се произвеждат безвкусни и ГМО продукти. бързо произвеждащи се и евтини, пълни с вода и др нездравословни продукти, по нови технологии, които изместиха родните БДС продукти, известни в цял сват с вкусови и хранителни качества.

94

...

преди 1 година

Имам си къща, имам и двор. От райграса и другите красоти вече четвърта година си отделям 100 квадрата, купувам си разсад от баби и си садя домати, краставици, чушки, репички, колкото за домашна консумация. Не е голяма хамалогия само да се хванат. После е поливане и чакане. Ама вкус... Яжте си пластмасата

93

Анонимен

преди 1 година

Ама само преди 5г. ЕС го забрани.

92

=Пияница М

преди 1 година

Нали не забравяш къде е родината на домата ?Иначе навсякъде където се грижиш става за няколко месеца,хората отглеждат дори в Аляска вече!

91

До 66

преди 1 година

Ако си беше направил труда да прочетеш пакетчетата които нелегално си внесъл в Сащ,защото е забранен вноса на семена,щеше с учудване да разбереш,че произход на биволско сърце например е ...Франция,розов Италия и те така!То може и на уеб сайта на дистрибутора да се прочете ако някой желае де?

90

Един съвет:

преди 1 година

НАПРАВЕТЕ "ПОКАЗНИ МАГАЗИНИ"--- КАТО ПРИ СОЦА../...по 1-щайга- на витрина с цена от Кореком.../ЕФЕКТА ЩЕ Е ПОРАЗИТЕЛЕН и ще си спомним "доброто старо време"..!

89

Анонимен

преди 1 година

защото ЕС ЕС налага правилата, не само розовия домат преди това ни забраниха най-хубавия български сорт - "Биволско сърце" няма вече

88

НЕ БОЙТЕ СЕ, БЕ...

преди 1 година

Домата може да изчезне...ама колците му остават! ПРИ ПАРТИЯТА-МАЙКА И ТЕ СТАВАХА ЗА ЯДЕНЕ ПРИ СОЦА...А БЕХА И БЕЗ ПАРИ.

87

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Ние в най-големия Исторически парк в света до Варна отглеждаме българския розов домат натурално, но излиза скъпо!

86

Анонимен

преди 1 година

Отдавна няма български сортове! Поне от 20 години. Сега всичко е ГМО внос от запад. Всички семена са внос. Някъде някоя баба може и да си е запазила семена от едно време но и те ще се загубят до 10 години. Има и друго, хубавите стари сортове не са устойчиви на съвременните болести и вредители. И трудно зреят при сегашния климат. Много вредители се навъдиха. Щом вече има гъсеници които ядат и чемширите смятайте. Даже едни корояди се появиха дето унищожиха голяма част от боровите гори в Бг.

85

Анонимен

преди 1 година

Розовият домат страдал? Забрави да каже да не ядем домати че имат чувства.

84

Анонимен

преди 1 година

А българския Червен домат ароматен и вкусен изчезна отдавна ! розовия се появи през 80-те и не е по-вкусен ,ала стана мода при бабите и те тека....

83

Краси

преди 1 година

до 89-никой не му се гледа домати !

82

отговор

преди 1 година

не се отказваме а ни налагате да ядем гумени домати ! въобще за каквото и да помислиш от това което ядем и пием всичко е бъкано с Менделеевата таблица

81

Juls

преди 1 година

Няма да имате домати но ще сте щастливи. Винаги може да си направите салатата от въглеродно неутралната Тута Абсолюта. С гаранция за удволетворение и устойчиво развитие от Клаус Шваб и Давоската клика.

80

Смел Гибсов

преди 1 година

Няма проблем , краставиците ще ги позлват като полицейски палки ...... хаххахаха а доматите за хелоин като фенери ....