18

Щерю

преди 1 година

Как хората в Европа са оцелели през ледниковия период? - По цял ден са търчали и събирали лешници - като онази шаннтава каттерица...

17

Анонимен

преди 1 година

Аха, май трябва хората да се подготвят за нова ледникова епоха! Е нали беше глобално затопляне, после изменение на климата, сега пък ледников период. Ясно, кой какво иска, това. Ама ледниковия период ще липсват храни и тогава какво!!!

16

мхм

преди 1 година

всъщност така наречените ловци-събирачи са Северно-македоноидидоказаха учени от сКопие

15

Анонимен

преди 1 година

Как да сме оцелелеи, ами не е имало ЕС.

14

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на руският газ.

13

SS

преди 1 година

А знаете ли от къде идва кавалерството ? От прастари времена ! Отстъпваш място на жената първа да влезе в пещерата,защото не се знае вътре може да има мечка ....!

12

SS

преди 1 година

Чудя се още как разни професори историци са станали такива ? Без да имат понятия от лов,оръжия и хладно такова ! Съвременен слон се отстрелва най малко с калибър 375 Холанд и Холанд (9,5X 82 mm) Това е най малкият калибър за голямата петица ! А в дълбоката древност животните са били много по едри и диви ! И как са палили огън в ,,сибирският" студ по време на ледниковия период ? Сигурно са гледали оцеляване на предела ? Ще падна от смях !

11

Анонимен

преди 1 година

То такива същества отново са населили Франция и Иберийския полуостув, като отново са дошли от Африка. "Ловци събирачи" населяват и България, но са дошли от Индия.

10

Талибан ерджолан

преди 1 година

Да ловуваш мамут с копие е все едно да строиш 15 етажна сграда с турци - първобитна история!

9

SS

преди 1 година

Гледайте знаменития филм на режисьора Жан Жак Ано войната за огъня ! По руските сайтове върви като борба за огонь ! Има го в Ютуб !Ще научите много !

8

SS

преди 1 година

Никой не знае ! Има само предположения ! Аз лично не съм съгласен с твърдението ,че древните от нашата праистория са ловували мамути ! С копия ????? И то с кремъчни върхове ????? . Хайде да дам едно копие на някой отворко дето твърди подобно нещо да отиде да намушка един див слон в Африка и да видим дали ще остане жив ? А мамута е бил по едър !

7

хаха

преди 1 година

тъжна статия за българските расисти,ксенофоби и т.н

6

Сега

преди 1 година

Тече обратният процес - белите европейци със сини очи почерняват с всяко следващо поколение.

5

Анонимен

преди 1 година

Кротували във Франция... Превод на settle down? :-)))

4

Ето как:

преди 1 година

Използвали са ВЕИ,фотоволтаици и са държали климатика на 19С в пещерата! Рециклирали са костите на изядените динозаври по големина и вид,а кожите са ги носели като двулицеви якета като се изцапат! Къпали са се двуточково и са ползвали тротинетки да си охлузват кайсиите по камънаците! В унисон с евроGейските ценности с хапвали богати на протеини буболечки и са пасли трева,за намаляване на въглеродния отпечатък!Били са набодени с по 10 бустера и са носили маски и на лицето и вместо *** :)

3

Бай Х

преди 1 година

Ме са нападали Русия, така са оцелели.

2

Анонимен

преди 1 година

На дневен ред е как ще оцелее Европа под американско иго, вече почти сто години

1

Анонимен

преди 1 година

Яли са насекоми, като сега? Само че замразени в естествен фризер.