11

Я па я..!

преди 1 година

До Анонимен 7 Да бе , да. Афганистанеца на снимката много прилича на българин.

10

До 7

преди 1 година

Схемата е ясна, въпросът е кой я ръководи? Пък и афганистанец по-лесно ще се маскира като португалец, отколкото като българин. Освен ако не са използвани личните карти на т. нар. "българи", т.е. български граждани. Минаваш в гетото, плащаш по 50 лв. и който има лична карта, има пари да яде и пие на корем за 1 вече

9

Дон Кикот

преди 1 година

Шкембе войвода там ли отиде че му се услади търговията с паспорти?

8

Магелан

преди 1 година

ЕЙ Разледващите Журналисти защо не пищете за анази гнусна мутра и крадец от Банке с кого от Германия се прегръщаше цели 12гд,Фрау Мвркел канеще всички бвжанци в Германия да им оправят демографския срив *** застаряващото немско население и бургийте да се омешат с млади германки?

7

Анонимен

преди 1 година

Да обясня схемата, паспортите са за незаконно пребиваващите в германия, имената и егн та са истински снимката е на афганистанеца , преди 20 години ползваха португалски.

6

Да не би Фрау Меркел

преди 1 година

и нейното котило да ръководят схемата? Нали тя орева света за злощастните мигранти, които Европа трябва да приюти - хем да покаже хуманизъм към бедните хорица, хем да подпомогне икономиката и демографията на европейците.

5

Ами кажете

преди 1 година

в прав текст кой се е възползвал от тези документи? За какви хора са предназначени? Или това е следствена тайна? Щото българите си имат истински докуманти и не се нуждаят от фалшиви. А констатацията, че "Документите са били изготвяни по поръчка от България" звучи двусмислено. Дали са изготвяни в Герамания по поръчка от България, или обратното - в България по германска поръчка? Не ни оставяйте да гадаем кой ръководи каналджийската мафия - българи или германци.

4

hard

преди 1 година

И ние даваме нещо на света.3933

3

Анонимен

преди 1 година

Елита и мозъците на България изтекоха на запад заради управлението на ГЕРБ-ДПС!

2

DW =WC

преди 1 година

и вони!

1

Анонимен

преди 1 година

Kakвo cмe виновни ний зa nopaзиитe нa repмaнckaтa мaфия?