36

Зевзек

преди 1 година

Коня ше си тури ли червена точка на челото?

35

карачанаков

преди 1 година

,,ЦАР, Мали, Буркина Фасо: Русия драматично напредва в АфрикаСпоред анализатори влиянето на Москва на континента е достигнало своя пик,,Ами то на като не става в Европа освен Унгария,Сърбия и части от България и Македония другите не ги бръснат за сливи що да не опитат в Африка малко дрънкулки, някое шише огнена вода и африканците са готови.

34

карачанаков

преди 1 година

След Индия следват Северна Корея и Венецуела ,в Сирия не си струва там положението не е за такива приятелски визити.Ако и те не могат да помогнат остава ..Марс.

33

Марин

преди 1 година

Само до Сомалия забрави да отидеш Мазник

32

Аз

преди 1 година

До 33Смешник, Украйна трябваше да бъде смачкана за 3 дни, а мина година. Каква ти есен, какво чудо?!? :-)

31

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха Русия продава нефт не Индия на половината на цената, на която продаваше не еврозоната. После индийците пускат малко и за нас, на старата цена. Какъв е резултат - при нас е същото, а за Путин - наполовина. Индицийте си гонят интереса, рашистите няма какво да им се мазнят.

30

Мда

преди 1 година

Аз ви цитирах агенция Блумбърг, но сте прекалено мозъчно осакатени дори да прочетете статията ;)

29

Анонимен

преди 1 година

Индийците вече отказаха няколко предварително разписани оръжейни сделки след като видяха какво е състоянието на руското оръжие в Украйна . Лавров може само да договори още газ и петрол за Индия със съответната отстъпка от пазарните цени разбира се . Китай и Индия напълниха де що имат склад с евтини горива

28

Мда

преди 1 година

Може да започнете да отброявате последните месеци на Украйна , всичко ще приключи до есента :)После ни очакват двадесетина години Студена война ,но кучетата си лаят - керванът си върви.Победителят взима всичко !

27

32

преди 1 година

Ами Блинкън къв го дори в Делхи а ?

26

аааахахахааааа

преди 1 година

Айде таз година в Индия, догодина в Еритрея и Северна Корея....ааааахахахаааа....сладур!

25

Надупена

преди 1 година

Тъжния Кон пак Пиян

24

Хаха

преди 1 година

Хаха , да. Най-големите ястреби - Литва , Латвия и Естония сумарно трите имат население колкото един неголям квартал на Делхи хаха ама имат три гласа в Общото събрание на ООН. Гуам , Самоа , Вирджински острови ...част от останалите американски пудели нямат и толкова като бройка !

23

До 27

преди 1 година

Това е вярно , освен това до 2035 населението на Индия ще надвишава това на Китай с близо 50 млн. души заради много по-високи в прираст.Между другото Китай вече измести САЩ и в момента вече е най-голямата икономика в света.Китай и Русия в дългосрочен план не може да са приятели , но в момента интересите им диктуват да са заедно , а с Китай , Индия и Бразилия зад гърба си дори Камала Харис може единствено да о една свиpкa да направи на Путин !

22

Факт

преди 1 година

САЩ са досаден епизод в многохилядолетната история на велики цивилизации като Китай и Индия. След 50 години американците ще тръгнат по пътя на Малобритания. А доматите им ще свършат до края на десетилетието.

21

Анонимен

преди 1 година

Да знаете, че от няколко месеца Индия вече е с най-голямо население в света. Вече не е Китай. Това само за инфо.

20

Хахаха

преди 1 година

И как ще комуникира лавров без чуждици? ....ще цвили

19

Анонимен

преди 1 година

Така става, когато някой фашист и пcиxoпат си внуши, че може да напада, разрушава и анексира безнаказано чужди държави... Обикаля света да проси помощ и съжаление.

18

Индия

преди 1 година

Вече е водеща по население и надмина Япония по БВП. До 10 години ще стане трета икономика в света след Китай и САЩ. И тази световна сила купува 85% от въоръжението си познайте от кого... Правилно, от Русия. Абсурд е да се мисли, че ще смени стандартите с натовски.

17

А бе

преди 1 година

Мда? Като толкова много продават и печелят, ЗАЩО са им тези договори с Индия, бе джанъм? Преди седмици руския министър на промишлеността каза че ще се наложи да намалят добива на газ и нефт,ти излезе по-запознат и от него?