214

Гост3

преди 1 година

Само не ми е ясно какво общо има Кремъл с християнството и църквата.

213

Българин

преди 1 година

До 321Подкрепям те с две ръце! Човек трябва да има късмет с поробителите си... Дойдат немци или американци - зле, обират те, експлоатират те, ама все някак си е по-добре... Дойдат руснаци и си е...ло м...ам.ата

212

Анонимен

преди 1 година

Абе кво да кажа...Общо взето сте преписали някакъв тюрлю гювеч от мисли на някого с Гугъл транслатора и копи пейст.Как пък не намерихте един кадърен журналист се чудя?

211

Анонимен

преди 1 година

"Миналия месец САЩ определиха Вагнер като транснационална престъпна организация. -- добро описание на сащ -- транснационална престъпна организация.

210

До 235

преди 1 година

БВП отдавна вече не е обективен критерий за състоянието на дадена държава. Защото може да бъде изкуствено завишен с валутни спекулации и манипулативно изкривяване на реалното състояние на икономиката. А в БВП влиза и външният дълг на страната, натрупан за годината! Затова от 15 години се използва далеч по-реален критерий - PPS - който отчита реалната покупателна способност на населението. Всеки може да види класацията по този критерий на сайта на ООН - и там картинката е мнооооого по-различна!

209

Анонимен

преди 1 година

Още като видях заглавието, разбрах,че статията е работа на анисия

208

123

преди 1 година

До не знам. Идвало ли ти е наум преди да пишеш по форумите да прочетеш нещо по темата. БВП на глава от населението е елемантарна математика - дели се номиналния БВП на броя жители на дадената страна. Учи се в първи курс на специалностите ориентирани към статистика. Сега ясно е ,че по БВП на глава от населението Русия е сред страни от третия свят и на вас копейките не ви изнася, но това важен статистически показател.

207

до Кире

преди 1 година

Как да видиш като си кьорав!

206

G.I. Joe

преди 1 година

Но никой от мигрантите от африка не отива към съветския съюз а към европейския съюз незнайно защо не искат в комунистическия рай?

205

Шрайка

преди 1 година

Преди 2021, 95 процента от златото, добито в ЦАР, е изнесено в Париж. През 2021, 95 процента от златото, добито в ЦАР, е изнесено в Москва. Очакваме новият спасител на Африка, който да изнесе 95 процента от златото, добито в ЦАР.

204

Кире

преди 1 година

Сигурен съм че руските гъзоблизци пишещи по-долу, всички до един карат, ползват и мечтаят или са пратили децата си на запад. И тъй като за собственото си нещастие предпочитат да обвиняват други, сега хейтят сищия този запад. Един не видях да замине за Раша.

203

не знам

преди 1 година

До 123БВП се определя за дадена държава пи икономически показатели никога не можеш да кажеш БВП на глава от населението това е недосмислица

202

Патрис Лумумба

преди 1 година

Чудесно,така трябва да бъде.

201

Анонимен

преди 1 година

До 232 Е нали са били западни колонни що са бедни.

200

Анонимен

преди 1 година

До 244 Ми не са 30000 убити ,а само 9000 , другите са ранени.Не си чел добре.А я кажи за ония 157000 украинци убити и 243000 ранени.Така ли ги спирате руснаците като хвърляте хора като пушечно месо срещу тях.Ми те като свършат,какво ще правите тогава?

199

Хахахх.

преди 1 година

Русия напредвала в Африка хахаха. А не напредвали и на Марс? Видяхме и напредването в Украйна, след което "напредване", още на 2 рия месец всички разбраха, че руцкая империя е фейк и всеки се възползва в Сирия, Нагорни Карабах, Либия, най-вече Ердоган втората армия в НАТО. Какво може да напредва в държави раздирани от бедност и конфликти и управлявани от местни диктаторчета. Жертвите на Вагнер в Украйна 30 хил убити, и отд инвалиди и ранен Пригожин от месеци показва планини от трупове.

198

Факт

преди 1 година

Европа отдавна можеше да си копа в двора и да се развива тя няма нужда от колонии.

197

321

преди 1 година

Като чета коментарите за "подкрепа" от Русия или "колонизиране" от Запада ето ви пример за разликите. Преди 70 години корейската война разделя Корея на северна и южна. Старта на двете държави е еднакъв - много бедни и с мизерна икономика. Подкрепяната (според терминологията на копейките "колонизирана") от Запада Южна Корея днес е една от най богатите страни в света. В Северна Корея миналата седмица бистриха стратегии как да се справят с глада. За тия които могат да мислят разликата е ясна

196

сс

преди 1 година

рашките освен с преврати, друго не знаят. Боят им е малко на тия. терористи. 1986 година го отнесоха в Афганистан

195

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 245 Руснаците са им помагали за разлика от "ЯНКИТЕ". Американците само грабят и водят войни. Виждаме на Украйна как уж "ПОМАГАТ". Само ще доведат но нейния край.