11

хвърчат глави

преди 1 година

Там сега ще хвърчат глави заради инцидента. А тук? Ако тук стане такова нещо ще се замете под килима, както всяка друга трагедия.

10

3

преди 1 година

Ами така е, ще го арестуват, като не живее и работи, тук, в страната НА ВИНАГИ НЕВИННИТЕ.

9

Някой

преди 1 година

До 999Двойна е линията и пътническия влак се е движил в посока север в линията ,която е за южно направление...

8

ДрОгари по вина

преди 1 година

Началникът и да е сгрешил, къде са били машинистите? Да караш повече от 20 километра в "насрещното" и да не се усетиш? Да не спреш? Да не подадеш сигнал?...

7

Майна

преди 1 година

При тези технологии днес, джипиес и т.н. е Недопоустимо да се случва това!!!

6

999

преди 1 година

Някой знае ли двойна ли е линията там?? Защото ако е единична - тогава би трябвало пътническият влак да изчака товарния в гарата на Лариса, за да се разминат.

5

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Възможно е да е направено...нарочно и трябва са залови веднага този който е нагласил стрелките на релсите. Влаковете са се движили десетина километра така преди сблъсъка и ако това не е било забелязано от ръководителя на движението на електроно табло,значи...архията е...пълна.

4

Анонимен

преди 1 година

Началник гарата едвали е знаел че стрелочника е преместил стрелката и е пуснал влака срещу другия влак. Поне така беше когато аз бях машинист по бай Тошово време. Кантонерите следяха за безопасноста на междугарието а стрелочника насочваше влаковете в правилните коловози. В Гърция както казват че всичко ръчно се регулира вината е в стрелочника. Жалко за изгубилите живота си толкова нелепо.

3

Анонимен

преди 1 година

Да пратим нашия Гешев. Той е много добър в събирането на доказателства. За има няма 10-15 години ще е събрал всичко необходимо за влизане на делото в съда.

2

Смел Гибсов

преди 1 година

Майко мила какво мазало е станало.. и да е виновен тоя не могат върна отнетите животи,..Жалко за загиналите хорица и семействата им.

1

баба мара

преди 1 година

тези са по зле и от нас да пуснат два влака на един коловоз един срещу друг с повечеот 100 км в час господ затяга примката около нас внимаваите много какво вършитеи какво приказвате защото виждате какво става около нас