84

Анонимен

преди 1 година

Ами бичете еко таксо ...

83

222

преди 1 година

Почвите са тотално унищожени от химия ползвана в интензивното земеделие. Те са практически мъртви.Целта е да се произведат тонове боклучава храна за супермаркетното изобилие, която после се изхвърля. От горите да направим талашитени плоскости за мебели, които. ще изхвърляме на 3 години.За пластмасите с които се обичаме и в които стои водата и храната ни няма смисъл да говорим.И колко фалшиво тези които наложиха този унищожителна консуматорския глобализъм да се правят на загрижени.

82

Анонимен

преди 1 година

Гледайте си живота, раждайте деца, храна има за всички, ако обработват земята и садят и гледат животни, и възобновяват изсечените гори. Земята е рай за всички. Сегашното население може да се изхрани само от Австралия, но има и Европа и Азия и Африка и двете Америки.

81

Каракочев

преди 1 година

Какви са тия глупости *** Камелия?

80

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Нека да видим при пренаселване на планетата до какви последици ще донесе това .Първо ще бъдат изсечени горите за да се поправи място за земеделие,след това идва замърсяването и накрая постоянни войни за ресурси (в момента в АФрика и Азия водят такива войни)!!!Бъдещето не изглежда ,никак розово ,а продължат да се размножават,трябва ООН,да вземе мерки да се ограничи раждаемостта в Азия,АФрика и Америките !!!

79

и какво

преди 1 година

значение има света,след като българите преяждат с луканка и се къпят в мляко,само те са важни на тая планета,останалите кучета ги яли,затова и толкова са горди,че са българи,в противен случай щеше да им се наложи да работят,да плащат сметки,пък сега направили са си държава-рай(за сметка на ада на цялото човечество) и са си шапка на тояга

78

Анонимен

преди 1 година

Преди 100 години и българите са имали по много деца, както тези в Африка, но всички са се трудили и са отглеждали прехраната си, овце, крави, кокошки, зеленчуци, плодове, били бедни но работливи. Това е пътя за оцеляване. Нашите роми само реват, но в дворовете си нямат насадено нищо, те чакат някой да им дава, а не те да се трудят и произвеждат, така няма как да стане. Сега налазиха социалните системи на запада и пак чакат само да получават.

77

Анонимен

преди 1 година

Понеже ние в Европа се храним здравословно. Мухи и х.ле.барки, нитрати и Е-та...

76

Филията с мас

преди 1 година

Блажите ли, мушмороци?

75

Кур за русофилите

преди 1 година

Вагнер ще ги нахрани в африката , нали ги обичат там

74

Анонимен

преди 1 година

еее разбрахме че за 30 годин ни направиха африканци сега требе да ни боядисат

73

Анонимен

преди 1 година

Милиарди по света нямат нужния умствен капацитет трудови навици креативност.Милиарди не посещават училище и ако го посещават знанията които получават са изключително недостатъчни за да се справят с предизвикателствата.Раждат деца които не могат да изхранят и изучат.На които не предават никакви трудови навици.В защитата на такива хора в тежест а те са милиарди са създадени организации и закони с които ако не помагаш и заклеймяваш мързела им ти си расист или не хуманист.

72

До 71

преди 1 година

Good night - в страната на третополовите САЩ ще казваш, трети разряд такъв

71

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Кои са тия милиарди ,бре? Некакви роми,дето ги мързи да дишат ,ли? Некакви сирийци и афганци,дето се разхиждат като вампове с пачки от хиляди долари,ли? Лъжци!

70

Анонимен

преди 1 година

Да ядат турски пластмасови домати.

69

Анонимен

преди 1 година

Както върви няма да могат изобщо да се хранят камо ли пък здравословно.

68

Ук

преди 1 година

Африка винаги играят жертва. ДА те имат несметни богатства, но за сметка на това нямат стабилно управление. Превратите са ежедневие. Отделно нямат технологиите да извличат тези богатства. Образованието им е под всякаква критика. Този, който може да пише и чете е кмет. Така че без по-горе споменатите неща няма как да имаш изхранен народ. А никой не ти е длъжен да дойде да те развива и да го разкараш, както стана с ЮАР. От държава образец, сега ти трябва охрана да излезнеш ако си бял

67

Анонимен

преди 1 година

Ами да не се възпроизвеждат, нещата в природата са много лесни - ако не може да се адаптира даден вид към условият, просто изчезва и мястото му се заема от друга еволюционна форма... никой на никоѝ не е длъжен и няма гаранция, че ще превъртиш играта, има гаранция че винаги има Game Over...

66

Анонимен

преди 1 година

А ХА! :) СХВАНАХ.:) Е, СПОРЕД МЕН ERASURE СА ДОСТА ПО-ДОБРИ ОТ ABBA. УБИЙСТВЕНА ИРОНИЯ. :( ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РУСНАКА ПО-ДОЛУ - НАЛИ Д О Б Р Е ВИЖДАТЕ ЩО ЗА СТОКА СА. ПРОСТО ЗА ДА СПЯ ПО-СПОКОЙНО. GOOD NIGHT! :)

65

хаха

преди 1 година

и не несъм расист, а реалист. Знам че някои хора няма да им хареса, но който знае знае. Другите ако искат да експериментират в УК е пълно. Нека да отиде да поживее, да си смени представата за гето. Всеки ден в Лондри се наръгва някой, наркотиците са за гуд морнинг. Абе кошмар. Има и свестни , но те се броят на пръсти. Сорри но си е живата истина