46

447

преди 1 година

Свобода за Грета! Грета обичам те. Продължавай все така.

45

Анонимен

преди 1 година

Пиар на зелените, да не забравят хората за Тумберго, арестувана колкото в Германия! Зелена Европа, на нея и вятърни мелници вече не и трябват. Светло бъдеще.

44

ПроСоТо

преди 1 година

много не мяза на 20 годишна...По-скоро на 14-15,...но както и да е..Важното е,че си живее живота !...Световна "знаменитост",определено яко ФИНАНСИРАНА от заинтересованите...И нема да мине много време и ще я назначат на тлъста ясла в некоя добре охранена структура...Като наша Сталинка,примерно..

43

Анонимен

преди 1 година

Не са я арестували, а са изпълнили поставена задача за освежаване на героичния ореол на Света Грета, че се беше позагубил нещо напоследък.

42

хаха

преди 1 година

сега и дръпнете един хубав бой с томпфите и повече като чуе протест и ще се завива през глава с одеалото.

41

Анонимен

преди 1 година

Край вече се свърши и с вятърните турбини! А електричество от къде ? Ама чакайте малко, нали ни казаха ,че ще караме електромобили ,че ще сме енергийно независими от въстановяеми енергоиссточници,че ще спасяваме планетата от апокалипсиса ?!?!

40

Еврожендер

преди 1 година

Малко реклама на Тъпунберг че дядя Путин покрай таз война ни накара да я забравим!Да отиде на фронта че там бомби,скрап,облаци от дим и пушеци..не се диша направо!

39

Ехааа...Якооо...

преди 1 година

Много готина снимка.Най ме кефи оная журналистка с розовата шапка дето си е завряла фотообектива в широко разкрачените и карка и снима ли снима...

38

Весел

преди 1 година

Тези елени да не би да летят...и да им пречат вятърните турбини.

37

Анонимен

преди 1 година

Ах миличката! Арест след арест! Нещо почва да ми идва в повече. Сценариста нещо е зациклил май.

36

:)

преди 1 година

Да протестира против войната или против изсичането на горите в Амазонка. Там и ареста ще е арест, не фотосесия за пред медиите.

35

Смел Гибсов

преди 1 година

Това нещо още ли не са го пратили на екскурзия до Нептун....

34

Анонимен

преди 1 година

Taj pikla mnogo si povjrva

33

до Грета

преди 1 година

не е важно каква планета ще оставим за наще деца, по-важно е какви деца ще оставим за наща планета

32

как смеете

преди 1 година

ве!!! - даа има хора де се изхранват с тва , върете фърлете по една доматена супа у некоа галерия

31

Анонимен

преди 1 година

за природата съм, но като я видя тази лицемерка, алчна за слава и започвам да връщам ресто. дано някоя голяма кака я отрака в пандиза.

30

Анонимен

преди 1 година

Може всякаква да е, но тук е права. Вятърните перки са токсични, съсипват земята с вибрациите и всички микроорганизми и животинки бягат, земята става неплодородна, перките пречат на естествените течения на вятъра. Това е грубо вмешателство в реда на природата, даже в Библията Христос казва "Вятърът дyxа, дето иска, и гласа му чуваш, но не знаеш, отде иде и накъде отива" - никой не знае какво последствия може да има и какъв "ефект на пеперудата", а после се чудят защо станали природни бедствия.

29

Анонимен

преди 1 година

В тези среди има вида зелени. Вид едно - пълни ид Еоти. Вид две - демагози, гонещи личен интерес.

28

Анонимен

преди 1 година

Най-сетне и Гретето да протестира за нещо смислено, а те взеха, че я арестуваха. Което за пореден път доказва, че satanists държат и ножа и хляба. Вятърните турбини наистина са неефективни и изключително вредни за природата.

27

Грета..

преди 1 година

е зле... почти колкото Кирче и Кокорче.