22

Анонимен

преди 1 година

Който гласува , ще го запишат за мобилизацията

21

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 16 Вчера излезе новина ,че имаме двама милиардери. Братя Домусчиеви имат по два милиарда всеки. Ето и една добра новина. Радвай се народе.

20

Пенсионер

преди 1 година

Тези милионите ги имат като 50 лева.Какви бяха тези избори , какво беше това чудо ?Машинки , видео наблюдение ,Тормоз от Рашков и не би , и не би.ГЕРБ все първи.Да ме извинят злобните партийки , но този път без мен.

19

Анонимен

преди 1 година

Юпи разбойниците от Харвард и сините комунистически наследници срещу РазБойко и малко по-старата комунистическа номенклатура в борба за кокала и кой да слугува на господарите от Козяк. Само диктатура му е майката ама не такава дето целуваше д то на Москва а по-просветена, да гледа нашия интерес.

18

Samo minavam

преди 1 година

Хартиената коалиция, ще даде повече, да купи Гетата

17

12846

преди 1 година

ДО КОГА НАШИТЕ ПАРИ ЩЕ СЕ ХАРЧАТ ЗА ГЛУПОСТИ???

16

Анонимен

преди 1 година

Брей ненакрадоха се Бе ! -всичко в милиони смятат и крадът ! ит фирмата ги взима и после делят с възложителя на поръчката и хоп Всеки ден в Бг нови мирионери !а оная кметица за 280лв я опържиха

15

Анонимен

преди 1 година

Наблюдение е едно, а запис на видео е друго. Не се изпълнява изборният закон за видеонаблюдение. Това е измама след измама.

14

Анонимен

преди 1 година

Народът хем ще си плати 6,5 милиона лева, хем ще бъде излъган с офлайн ненаблюдение. След изборите си гледайте, ако нямате работа. Даваме 6,5 милиона лева за ненаблюдение на изборите. Наблюдение е едно, а запис на видео е друго. Няма да има наблюдение. На записаното видео ще има някой гръб в кадър и кметски изборни комисии в далечината.

13

Анонимен

преди 1 година

Интересно политиците винаги намират пари за избори, а сдуханите индианци събират капачки за линейки и хеликоптери

12

Анонимен

преди 1 година

Офлайн ли? Да излъчват във Фейсбук безплатно и онлайн. Тези измамници продължават да ни мислят за глупппаци. Как се преглеждат хиляди часове видеофайлове офлайн? Това вече не са избори, а измама - изборна измама. Това е престъпление срещу изборите. Правят всичко възможно да късат касовите бележки на партийния враг и да правят невалидни хартиените бюлетини и да пускат по нареждане на кмета гербодепесар бюлетини след края на изборите. Лъснаха всички изборни лъжи на кметските комисии.

11

Тошо

преди 1 година

Къде в ЕС има машини и видеонаблюдение, само питам ?Колко струва 1 глас тук и в ЕС, само питам ?Колко е МРЗ тук и колко е в ЕС, само .....!?Кои са фирмите доставили тези услуги ....!Защо е това безобразие, лакомия и ....навярно простотия ?Послеслов ..при 100 млн.лв. разходи и 5 млн избиратели, то гласът е 20 лв. или 10 евроа това граничи с арогантност и е запрокуратурата !!!

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Кой ти гарантира, че чувалите с хартишки са тези от урните? Просто ще броят предварително приготвени за броене чували и готово. Върви доказвай кой за кого е гласувал. За всичко си има начини. Особено във конкретните области, където два от етносите имат "ГОЛЯМО ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ", нищо че иначе се хвалят, че не са българи и нямат нищо общо с тях. Без листчета целият им купен вот пропада.

9

Пенсионер

преди 1 година

Бах тия избори. Станаха платинени. Спрете се бе , разсип-ници.Нали нямаме пари.

8

плащайте

преди 1 година

кът главанаци да ви доди акъла. Но както казва великя вожд - на проZ човек ко се набива?...

7

Анонимен

преди 1 година

Виж ся - дорде има урничка, кдъето може д анаправ клипче, как пускам гласове, а Иван Килата и Теньо Крика ще ми дадът 300 лева, затова че съм гласувал прално, хич не ми пука ...

6

ooops

преди 1 година

А кой ще плаща...отново ние!Следващия път хартиената ОПГ да извади парите от спестяванията си!!!

5

NoirFire

преди 1 година

6,5 милиона сега и още толкова за това след 2-3 месеца.

4

Анонимен

преди 1 година

действат на принципа , ден година храни

3

Анонимен

преди 1 година

Тия всеки път ли купуват нови устроиства, изграждат система и т.н.? Или просто некой лaпа кинти?