294

Анонимен

преди 1 година

Ако войната дойде до България - русофилите на първа линия, ще ги стрелят и отзад и отпред :))

293

До БГ полковник

преди 1 година

Ако войната стигне до нас вероятно ще загинеш от приятелски огън.Резервистите чакаме да ни раздадете пушките.

292

БГ Полковник

преди 1 година

Не разбирам защо хората които унижавах не ме харесват. Кажете ми. Защо?

291

Доктора

преди 1 година

Сега завода за дронове, ако изобщо са украински ще е цел номер едно.

290

Кори

преди 1 година

До Банкеръ, момче ,стреляха по Киев с право мерене, сега са на 600 км! Това нищо ли не ти говори?

289

Кори

преди 1 година

Пробват защитата, оглеждат терена - подготвя се мощна украйнска контраофанзива.

288

Анонимен

преди 1 година

Може да ударят и някой друг тетър.Както Руснаците го направиха.Докато има хора там,както Руснаците го направиха.Нали сте за справедливост.

287

Анонимен

преди 1 година

Трябваше по-рано да стане това.Да им атакуват енергийната инфраструктура.Газопроводи и петролпроводи.Както и електропроводи и трнсформатори.

286

Анонимен

преди 1 година

Рашиста от икономика и закони може да не разбира, ама от бой разбира. Нека малко им отупат сладовете с боеприпаси, като на война.

285

юбералес

преди 1 година

Нацитата загряват. Тестват си дроновете, руснята ще пищи.

284

Анонимен

преди 1 година

Важното е Байдън младши да печели и да му се замажат измамите

283

Банкеръ

преди 1 година

Е все някога Вова ще им пусне една по едра пиратка.Въпрос на време е.Все ми е на акъла,че ако срине Киев до кота нула някой ще му попречи.Цвиленето ще продължи и след това.Рано или късно Украйна ще капитулира,незнам обаче как ЕС и САЩ могат да си върнат инвестициите.Сигурно се надяват след конфликта да има държава Украйна,която да им се издължи.

282

Бео Бахтер

преди 1 година

важно е, че има дронове за пушилка и оправдаване на мангизите, не е важно колко са ефективни

281

Анонимен

преди 1 година

Индекса на корупция на Русия е сравним с Авганистан.Авганистан са на 26 ,а Русия са на 28 място. Ние сме с 100 пъти по-добре според статистиката,а не сме доволни.Представете си ако сме отново подчинени на Русия.Тяхната пропаганда е много силна и ще вярвате ,че сме добре,даже децата ни да умират от глад. Промивката в Русоя явно е в пъти по-силна от нашата.И тук я има,но там е като в Северна Корея.Още от детската градина.За България пътя е един,НАТО и ЕС.Друг няма.За Украина е същия.

280

Анонимен

преди 1 година

В Русия средната продължителност на Живота е 65 години,в България е 74, в Македония 76 години ,а в ЕС е 85 години.В Русия живеят с 20 години по-малко от ЕС.Замислете си и си представете Русоробите на какво ниво са и как искат да сме с тях.Избора е Ваш. Вие и вашите близки да живеете по-дълго с 10 години или с 10 години по-малко.Украинците избраха ,но Ние явно все още не.Все още има промити мозъци от комунистическата пропаганда.

279

Анонимен

преди 1 година

Има само един проблем.Ако ме хване жената че напиням жената на Костадинов ще ме изостави.Не защото и изневерявам,а защото не навижда русоробите.Тя ги смята за недоразвити.А пак аз и казвам,че ние сме демократи и трябва да приемем тяхното право ,инапе сме като тях.Като искат Русия да не ходят по Европарламентите като Джамбаски,а да си седят на село и да си целуват Руския флаг.Вземете пример от мен и опъвайте жените на русоробите.Така семействата им са по-спокойни

278

Анонимен

преди 1 година

На вас ви е лесно да си пишете тук,а аз трябва да опъвввамм жената на Каракачанов,на Костаинов и моята.Моята поне става за нещо,а другите две са износени. Пишете си каквото си искате ,аз днес пак трябва да съм на пост и ръггаамм.

277

Номер2

преди 1 година

Бий руснака по главата! Бий, бий, бий!

276

Вижте сега

преди 1 година

На практика украинците започнаха да правят в Русия това, което руснаците правят в Украйна ! Все още се учат, но малко по малко ще се научат !

275

Антипутиноид

преди 1 година

Ще им се запотят петичките на рашистите като почнат да им гърмят складовете далече от фронта. За една година "специална операция" дадоха загуби на техника и войници колкото за 50 години война в Афганистан. Ама върви "по план блят" :))