39

Анонимен

преди 1 година

Намалете лихвите, за да са с обръщение.

38

Анонимен

преди 1 година

Това ще си остане така. Висока инфлация през следващите 10 години, ниски лихви. Причината е една. Високите лихви биха довели до фалит на много държави, начело със САЩ. По-малкото зло е инфлация с години имахане накрая на 3 нули. Няма друг начин да се изчистят дълговете на държавите.

37

Анонимен

преди 1 година

Ето затова плащаме тока на ,,биснеса,, . За да имат все по големи печалби докато народа загива с африкански заплати . Дайте да дадем е политиката на ПП , БСП и ДБ . Трите глави на евроатлантическата ламя . Само възраждане може да ги спре евроатлантиците с ,,ценностите,,

36

Сега стана ли

преди 1 година

Ви ясно, кой управлява в България и защо сме на дъното. Е, вие специалистите какво предлагате за справяне с кризите. Ще помолите ли учтиво бизнеса, сега да подпомогне държавата или ще предложите научни методи и механизми за уреголиране на пазара.

35

Анонимен

преди 1 година

Ако се премахне валутния борд всичко ще си дойде на мястото - 1 евро ще стане около 15 лева и "музиката ще спре" ! Мафията отдавна се бори да го направи и накрая ще успее , особено ако ни отложат още веднъж за еврозоната .

34

ПроСоТо

преди 1 година

обърнахте ли внимание?..-"Големият растеж на депозити идва от бизнеса, който получи щедри компенсации. Хем са вдигнали цените, хем са получили компенсации. Те дори не ги инвестират, а ги слагат в депозити."........"ПРАВО КУМЕ В ОЧИ" !!!!...ТОВА е така наречения "български бизнис" !!!...Айде пуснете си "Заупокойната" !

33

Анонимен

преди 1 година

То алчните пепелбари никога не са съгласни да,се увеличава. минималната заплата ,но че стане интересно ако в ЕС минималната бъде еднаква в всички държави)

32

пфффд

преди 1 година

Това че бизнеса не инвестира нищо и държи пари по банките значи, че наистина дето вика цар Боко целия бизнес е умрял... С любезното съдействие на харварда и на чорапа...

31

Анонимен

преди 1 година

Естествено че ще ги напълно с пари, до оставаше да ги напълни с гyмнa.

30

Чичо

преди 1 година

Най-нелицеприятното лице Г-н Алибегов малко ли рИва като заклан, как щял да мре бизнеса. Така в замрял че не успява да прилапа помощи, намалени ДДС-та и облекчения. По колите ще ги познаете, модели по стотина бройки в немското мобиле тук ги търкалят като Москвичи... Не ви ли е срам бе! И тия кръвопийци си мислят, че живеят. Това човешки живот ли е, скотове!

29

В.

преди 1 година

В очакване на Еврото парите се влагат в депозити или в недвижимост и не се рискува в икономиката. Държавата няма икономика, а икономиката няма заводи. Трябва да се въведе 10 годишен срок за Еврото.

28

Стенли

преди 1 година

И какво разбра обикновения човек от тези помощи за бизнеса стоките и услугите всяка седмица с нови цени ами не само товаВиК мобилни оператори и всякакви други продължават да изтръскват брашнения чувал наречен български народ

27

До28

преди 1 година

Нещо си се объркал,България в лицето на Радев и неговите лакеи от служебните кабинети,отдели десетки милиарди лева или близо Шест процента от БВП за да напълни гушите на родните най вече(червени)бизнесмени със субсидии,за населението помощите бяха някакви мижави 300-400 милиона лева,друга такава държава в ЕС-НЯМА!

26

Анонимен

преди 1 година

До 11 "Милиарди субсидия от държавата..." - така е в ЕС. Нали САМ гласуваш за него, какво ревеш?!

25

Анонимен

преди 1 година

До 8 "... защото не е нормално лихвите да не се вдигат ,дори и да имате кредити..." - защо да не е нормално? Отделно, ходи се оплаквай на тези дето определят лихвените проценти - в ЕЦБ и в Брюксел - на тези за които САМ гласуваш да им слугуваш.

24

Анонимен

преди 1 година

До 7 Инфлацията иде не от САЩ, а от ЕС. Основно от некадърното му управление.

23

Да бе!

преди 1 година

Време е за новото крадене на спестените пари на българите ! Щом са пълни с пари банките, що да не ги вземем? Това вече е отигравано успешно у нас ! Затова е и истерията за въвеждане на еврото - падне ли валутния борд - настава свободното крадене !

22

Стенли

преди 1 година

Бизнесмен и банкер = на разбойник кога ще вдигните лихвите по депозитите мр,сни крадци

21

Анонимен

преди 1 година

Трябва напълно нова система в която с приложени всеки може да отпуска кредит на друго физическо лице без наличието на алчен посредник като банки и престъпни фирми за бързи кредити.

20

Baff

преди 1 година

Инфлацията се бори по два начина :1. Щрез увеличаването на предлагането . 2. Чрез ограничаване на търсенето. Е България унищожи и двата лоста : унищожи малкия бизнес който мое да увеличи предлагането и няма право да увеличи лихвите(заради валутния борд) с който на намали търсенето . Къде е разковничето ; ми елементарно е и изпитано навсякъде по света - отгледайте кохорта от малки фирми . Те винаги ще са на ваша страна