98

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните искат да управляват?

97

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяхме в НАТО до сега щяхме под Путиновия ботуш.

96

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

95

Ивелина

преди 1 година

Ще подкрепя 21- Вън от ЕС и НАТО. Не виждам алтернатива. Всички останали са тия дето 30 години ни мачкат.

94

Стова мислене толкоз

преди 1 година

До Григор Велев - Ние сами искаме да сме си второ качество ! На нас ни харесва да сме грубияни , злобни , заядливи , крадливи , подмазвачи , предатели , доносници - Никой друг не ни е виновен , другите просто ни знаят слабостите и ги използват срещу нас самите ! Обичаме да говорим за неща , които сами знаем че нюма как да се случат - Щели сме да правим "Реформи " - И какво разбираме под реформи ...?! Нима някой иска да спазва правилата , или просто ще махнем Вашите , за да сложим Нашите ?!

93

Григор Велев

преди 1 година

Докато сме държава второ качество в този съюз, нищо не може да се промени. Затова подкрепям 21- Вън от ЕС и НАТО !

92

Новото ДС

преди 1 година

Новото ДС (добрите сили) произлизат от старото ДС -татко П.П -агент, мама боикикиева - , и пр. Лъжат младите, подобно на царя. И кво като сменят гл. пропурор? После какво? Няма какво да ядем, не ни е проблем някакъв прокурор. Ако и го сменят, пада му се - защото не ги осъди за грабежите

91

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

90

реалист

преди 1 година

До 86. Глу.пак, не си ли разбрал най-после, че смяната на главния прокурор няма да промени абсолютно нищо. Ама нищо. Защото матр'яла е лош и всичко е скапано от горе до долу.

89

Избори до дупка

преди 1 година

Фактите: 1 Партията с най-много гласове в последните ГОДИНИ до 25% от вота при под 40% избирателна активност. 2 Значи дори НАЙ-ГОЛЯМАТА парламентарна група "представлява" не повече от 13-14% от Българския народ! А другите са по-малко! 3 Значи НИТО ЕДНА партия не е легитимна да бъде в управление, камо ли да управлява! 4 ВСИЧКИ партии слагат нечии ЧУЖД интерес (било на САЩ, Русия, Турция, Германия) НАД БЪЛГАРСКИЯ! 5 Значи няма НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА партия! ИЗВОД: Избори до дупка! ТИЯ ВЪН!

88

Анонимен

преди 1 година

тоя избор между двете чужди партии - за които общото с българия е само краденето и разсипването -е като осъден на смърт да си избира палача - жалко - имаше страна българия- а дали ще я има не е сигурно- а пък с какъв хъс си го избират не е истина

87

Анонимен

преди 1 година

И коалицията с ДБ няма да спаси ПП от червения картон който избирателя готви, колкото и да лъжат и облъчват всеки човек който ходи до магазина и плаща сметки знае кой е виновен за най-голямата кражба в историята на България, 10 пъти по-ниски заплати и 3 пъти по-високи цени.

86

Анонимен

преди 1 година

Хората като пуснат, че не искат никого и ще бъде много готино. В момента това е най-правилния ход, хем тия малките мушмуроци няма да влязат, хем бойкотираш тези дето са се окопали.

85

Радослав

преди 1 година

До 96: машините просто изкараха реалната избирателна активност! Когато го няма купените гласове от махалите и гласуващите мъртви и избирателната активност се срина до 30%! И след като никой не може да управлява еднолично или дори в тандем с още един значи изборите са били реални!

84

Анонимен

преди 1 година

Защо между ГЕРБ и ПП ? Две прозападни партии. Защото на социолозите им е платено да говорят, че няма други конкуренти и хората трябва да гласуват за една от двете про-западни партии ли? Аз съм един от многото които няма да ги подкрепят. Защото не отстояваха Българският интерес и се опитват да замесват Държавата ни там където не й е работа. Нашата работа е да сме мирна и миротворческа страна както Турция се опитва да бъде. Да си знаем мястото на картата и според него да взимаме решения.

83

Анонимен

преди 1 година

Няма да гласувам за коалицията на войната, защото неискам да ме пратят да се бия и умра в Украйна! Ще глазувам за тези които са против помоща на България за Украинската война!!

82

Анонимен

преди 1 година

Възраждане до дупка.

81

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за ППДБ, получаваш ГЕРБ.

80

Анонимен

преди 1 година

Пълен абсурд ППДБ коалицията от 6 недоносчета да е някъде сред първите. Ъпсурт, бате!

79

Анонимен

преди 1 година

На никого няма да е досадно в България след идването на новия главен прокурор.