135

Анонимен

преди 1 година

Пътната настилка се уврежда умишлено от хора на Кирил Петков, за да си прави Пи ар. Пускат се тежки верижни машини, особено нощем, за да се разбие асфалта. Няма друго логично обяснение.

134

Анонимен

преди 1 година

До стефчоБойко поне нещо построи, вие какво построихте за две години, нищо нали?

133

стефчо

преди 1 година

Магистралите - гордостта на ТИКВАТА и на ГЕРБ ...... КРАДЦИ , ЛЪЖЦИ И МОШЕНИЦИ !!!!!

132

Име

преди 1 година

Направили са нещо - да ремонтират по-късно, това е както и да е. Но - България е бедна страна, нямаме пари за такива тарикатлъци и - сега - какво - ето какво - нищо.

131

ля ля

преди 1 година

от както строим "новите" пътища в държавата ни сме свидетели на крадене във всеки джоб от страна на политици бизнесмени и прокуратура! всички по пътеката та до ББ! сега замесваме и испанската фирма която е също очевидно че е взела пари за да си затвори очите! на който не му е ясно значи не пътува!!! дунавски вълни навсякъде по скъпите ни пътища!!!! резил

130

До Гласуващ за крадц

преди 1 година

След като можеш да ме увериш, че при гербавите най-малко се е крадяло, защо не си подал сигнал до прокуратурата, каквото ти е задължението по конституция? Къде си блял? Нали с това тръгна гербиджа от самото начало през 2009-та - че ще вкара крадливите политици в затвора? Колко от тях са там и колко в списъците Магнитски?

129

Анонимен

преди 1 година

Затова при казана на Българите в ада не стоял дявол.

128

Александър

преди 1 година

Едните строят шарлатаните на главния шарлатанин дупчат и така вече 2 години ! То бива бива ама...Погледнете какви са мантинелите навсякъде блъскани от катастрофи така си стоят през тези 2 години !

127

Анонимен

преди 1 година

На Тиквата гордостта... Един път нямаме построен по правила. И на изборите след месец пак ще са първа политическа сила. Необразован и изключително маргинализиран електорат за пореден път ще ни постави в патова ситуяция, а 60% от гласоподавателите ще гледат сапунки, ще ходят за гъби, риба, бира, но няма да гласуват.

126

Краси

преди 1 година

Другари избиратели на комуниста Винету и бандата му -ГЕРБ:съгласни ли сте когато плащате 1 кг. сирене,да получавате 700гр.?АЗ-не!Крадците да отидат в затвора,но Гешев ги пази.

125

Гласуващ за крадци

преди 1 година

До Анонимен 129А земи се успокой малко. Най-проблемните участъци са пуснати 2007. Не са при ГЕРБ. Скоростния път дето, се подпали македонския автобус и ГЕРБ не успяха да му извадят Разрешение за ползване. Такава каша са забъркали Тройната. За "Вълните" Карнобат-Ст.Загора няма да ти напомням. Мога да те уверя, че при ГЕРБ най-малко се е крало. Не, че и това трябва да се приема. Ловите се на голи куки. Тунел'Витиня"се видя на какво се е крепел. Бай Тошо го е прави. И т.н.

124

Анонимен

преди 1 година

А какво става с Хемус? Строи ли се?

123

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости и лъжи, Северната тангента е в много добро състояние, аз живея в района и всеки ден я ползвам. Това с неравностите е защото оттам последните два месеца караха танкове на самоход и те явно са увредили настилката.

122

Инж.

преди 1 година

Въпрос номер едно е: Има ли скоростната тангента АКТ16 и от кога? От там насетне ще разберете много неща...

121

Анонимен

преди 1 година

Сига .Стига,Стига Стига крадене.Какви са тези *** които гласуват за ГЕРБ.Те не карат ли по тези магистрали не згиват ли техни близки.Стига.Стига Герб

120

Анонимен

преди 1 година

Бойко лоената топка нещо мълчи? Най-големият мошеник в Българската история!

119

Анонимен

преди 1 година

Чета статията и гледам и не вярвам на ушите си. "Проектирането на ССТ е струвало 780 мил. лв. Проектът е приет и утвърден от АПИ и от ИПМ и те допуснаха такъв път на стойност над 220 мил. лв. да бъде пуснат в експлоатация?" Проектирането по-скъпо от изпълнението. Вярно ли е или Сшо попа нещо е пообъркал?

118

До 125. Понеже

преди 1 година

Прави тигели с белото и от смъркане и схеми,на далаверата казва тангента.Ремонт на ремонта.И от там асфалт пашата прави крадене,крадене и пак крадене.

117

А бе,Г.|.о какви

преди 1 година

Са тия термини-"тангента,тангенти" да ти го на таковам в канАЛА.Магистрала или авто-магистрала или дори автописта е по-разбираемо от талибанския ти език.

116

Шопа

преди 1 година

Затова сега на предстоящите избори мислете за кого бихте гласували . После да няма пак рев .