57

Анонимен

преди 1 година

Ако беше така, китайците щяха да знаят, че има фал в лабораторията, а не да се лутат ида се чудят какво е това. Ако американците работещи там не са обявили проблема, кой излиза виновен.

56

Анонимен

преди 1 година

Ако лабораторията е американска, защо Китай не пусна американците да разследват там?

55

Анонимен

преди 1 година

За американските лаборатории в Украйна, които Путин разруши нещо ще кажете ли?

54

Верно

преди 1 година

А ние мислехме, че е недопечен прилеп.

53

Пропагандатори

преди 1 година

Много ми е интересно сега факт "чекърите" или по известни още като либерални манипулатори на базата на какво ще твърдят, че новината е вярна. Защото когато Тръмп го казваше беше обявен за лъжец. Глобалното министерство на истината си знае работата и потвърждава информация само когато им е удобно или е нужно

52

Анонимен

преди 1 година

Аха, добре. А също така руските хакери направиха Тръмп президент. Пак според ФБР ...

51

555

преди 1 година

А добро утро!

50

Факт

преди 1 година

Ами тя лабораторията американска.

49

Анонимен

преди 1 година

И аз така го бях изчислил.

48

Анонимен

преди 1 година

Гръмна "бушончето", за да не стане ясно кой е истинският виновник. Това ли ни съобщавате с тази новина? Спокойно, отдавна знаем кой стои в основата на Пландемията. И да опитвате, няма да успеете да ни подмамите.

47

Анонимен

преди 1 година

хахаха ... Изтрихте ми коментара, защото не беше политкоректен ли? Нецензурни думи нямаше. Да не съм чул повече, че Западните ценности включвали свобода на словото. Свобода, свобода, но ако пишеш против господаря не може, особено ако напишеш истината и тя разобличава някакви нередни дейности извършвани от него... :) ... Естествено визирам САЩ. Хайде хубав ден и успех с промиването на мозъците. С някои няма да ви се получи. И за финал - радвам се, че Комунизмът е паднал, но фалшива демокрация...

46

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с маймунската шарка нещо май измамниците се отказаха да я налагат за сега. Ще видим има време, но номера повече няма да мине. Големите демократи на свободния свят да ни затварят по домовете с години, евала.

45

До анонимен 47

преди 1 година

В цялата картинка плосък е единствено мозъка ти. Още ли се криеш от ковидя по мазетата. Още ли живееш в страх. Още ли си слагаш бустери, о плоский мозъко.

44

Анонимен

преди 1 година

Пландемията идва от САЩ и е нормално ФБР да се придържат към плана че може да е дошъл от Китай. В самия план се споменава за въображаема пандемия идваща от там. САЩ хвалеха Китай чрез СЗО как били за пример в борбата с измисления вирус и се опитваха да налагат същия комунистически модел на диктатура по цял свят. За да не изглеждат нещата толкова явни САЩ се оттеглиха от СЗО но в същото направиха ваксина и въведоха мижави санкции на Китай, а търговията продължаваше с пълна сила.

43

Анонимен

преди 1 година

Няма вирус , а Земята е плоска - нали така , гениалний българино !?

42

добрутро

преди 1 година

свате. Ся ще почнат да излизат и истините за ваксините, де ги разработиха, направиха, изседваха за 6 месетца

41

препърс

преди 1 година

Истина е но ,малко се спестява че лабораторията е на Бил Гейтс,фирменото лого е като на Амбрела от заразно зло,само че е в син цвят а не в червен като във филма,Бил каза че идва по страшна пандемия.Но има Бог,и той има последната дума.

40

Фарма са Наркокартел

преди 1 година

И така, филмът се развива по следния начин", каза Харелсън. "Най-големите наркокартели в света се обединяват, купуват всички медии и всички политици и принуждават всички хора по света да стоят затворени в домовете си."https://breitbart.cОm/entertainment/2023/02/26/woody-harrelson-attacked-for-joke-about-vaccine-mandates-big-pharma-on-saturday-night-live/"А хората могат да излязат само ако вземат наркотиците на картела и продължават да ги вземат отново и отново", добави Харелсън. "Захвърли

39

Анонимен

преди 1 година

"Китай и Русия се подкрепят. И във войната , и в борбата срещу разследването на произхода на ковид. Защо ли?" - Чувал ли си за поговорката "крадецът вика дръжте крадеца"? Ако знаеш какво означава, ще знаеш защо САЩ ги обвиняват... :) ...

38

Анонимен

преди 1 година

Китай и Русия се подкрепят. И във войната , и в борбата срещу разследването на произхода на ковид. Защо ли?