32

Анонимен

преди 1 година

Приятел и тук при нас има много мъже избягали от мобилизация най много по черномотието ни

31

Nnnn

преди 1 година

Каква армия. То в България хора не останаха. Влезе в ЕС и много отидоха в чужбина.Аз се чудя кой воюва в Украина като украинските млади мъже са в Чехия и Полша.

30

До 12

преди 1 година

ЕС няма армия.

29

До 32

преди 1 година

1. Мобилизацията на военни от НАТО е невъзможна за момента. Иначе тогава , реално НАТО се намесва конфликта директно и започва ТСВ. 2. Как мислиш , че мобилизират руснаците за украинския фронт? Сигурно Путин отпуска на всеки един пари за да му направят новобранска вечер , а на сутринта ромски оркестър му свири пред вратата , а старшинана го изнася на ръце като булка.

28

Пустиняк

преди 1 година

Тоз паркетен лъв срама няма... На парада маршируваше лява ръка-ляв крак... Що не го питаха кога за последно е летял... Точно него го разкриха че си надписва летателни часове и прибира сериозни суми без да е видял самолета... Сраааам... Друг въпрос е че ВВС генералите ни са повече от самолетите...

27

Х у и с Вутьон

преди 1 година

Човек като е може само да си модернизира бельото но не и друго

26

ГитлерЮгенд

преди 1 година

До нациста 35 Искаш да кажеш че щяха да разиграят турски сценарии още по боково време ли?Да ако имаше достойни мъже в армията каквито има в Турция.

25

Истински генерал

преди 1 година

Ба те у генерало .трябва са помагаме на Украйна срещу агресора!

24

Коко

преди 1 година

До 30 така е точно такива предатели като тебе ще предадат родината и тези от ПП ДБ герб дсп които вече свалиха ветото срещу македонияПредатели и неблагодарници като тебе които са срещу русия която освободи българия от турско робство а вие говорите срещу не е точно затова българия е предателска следващите години българия ще стане още по-малка след като русия отново геополитически влезе в балканския полуостров македония ще получи благоевградска област

23

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че вие Ния и вътрешния министър се контролират от министър председателя и са безгласни букви и послушковци и нищо самостоятелно не правят а каквото им се каже

22

Факт

преди 1 година

И как точно сащ ще капитулира пред русия..това и в фантазията ти не може да стане дори ..освен това как точно да капитулира сащ..при положение че се бият Украйна и русия....ти какви глупости говориш ..въобще знаеш ли кой къде воюва или просто си пишеш тука небивалици ..

21

Факт

преди 1 година

Точно пък сащ да са очаквали точно от нас някаква помощ ..едвa ли..нас може да ни използват само като база..освен това тук е бол предатели русофили който биха помогнали на русия да ни окупират отново дори само не и обратното .ние сме си предателска нация от както си съществуване..а и какво друго да очакваме от народ който чете руска измислица за българска история ..а народ без история ..народ ли е всъщност .?.как може 50 години след това руско робство още да четем история написана от тях..?ужас

20

Щирлиц

преди 1 година

От тази статийка разбрах,че имаме армия,даже и генерали.Ох,олекна ми,ще спя спокойно."Нас ни пази родната..."

19

Тази война ще

преди 1 година

Продължи докато ФАЩ не капитулират!

18

Анонимен

преди 1 година

Наложеният Ковид беше 2 години и половина, сега е ред на войната също толкова. Така е предвидено в сатанинските планове на тези, които искат насилствено да намалят населението и да съсипят Европа. Ако това не сте го разбрали здраве му кажи, а ако пък не, толкова по-зле.Непростимо е една шепа хора да налагат нов световен ред който би ги устройвал за сметка на цялото човечество.Това вече излиза от рамките на човешкото и трябва много да се замислят световните ръководители, които са здравомислещи.

17

Урсулета

преди 1 година

На Костоф, БорисоФ и на другите оФ семето да оди на Фронта.

16

Анонимен

преди 1 година

Брей тоя жинирал как се е научил много да говори да не казва нищо направо и да се измята. Готов е за политик. Г-син мосю камарад другарю гинираль, кат искаш както плямпаш завоалирано да изпълняваме заповедите на НАТО и да изпращаме жива сила в Украйна пръв нарамвай шишането нарамо и повеждай войската в бой.

15

Оставка, генералче

преди 1 година

ДС предаде руснаците и се н*гъ^зи на американците. Доносниче от ДС , а пък сега генерал. Който прати оръжие, от оръжие да умре!

14

Анонимен

преди 1 година

До ЗАРАДИ КРИМ - А наша РАШКА пак невиновата .Ама че тупаралки са се навъдили .

13

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКои сте вие които сте се ,,пръсъединили,, и срещу колко пари искате да карвате България някъде без референдум ??? Пряко против волята и интереса на народа ???