24

Така е ..

преди 1 година

Мъск е по опасен от Путин.

23

Я па ти..

преди 1 година

До До редакцията 9 Мъск се радва , но ние не.Путин трябва да си получи заслуженото.

22

Анонимен

преди 1 година

Каквито и милиарди да има пак един ден ще се срещне със св.Петър. защо на всичко има таван, а на трупането на пари няма. На фона на всички гладуващи и изнемогващи хора е много грозна подобна новина. Подобни пари се правят за сметка на други хора. Всички забравят, че престоя на земята е кратък, а после багатствата не струват нищо.

21

Мда

преди 1 година

Тези пари никога не могат да бъдат осребрени ,защото голяма част от тях са в акции , права за покупка на акции и прочие финансови инструменти.Дали имаш 180 , 100 , 18 или 10 млд. пак може да си позволиш всичко на тоя свят за поколения напред , освен да си купиш живот - справка Стив Джобс.Точно тези хора могат да си позволят да казват каквото мислят и когато казва че обсадата на Бахмут "е добре" явно наистина мисли така , а Подоляк и Зеленски без подаяния нямаше и да ги вече в новините ...

20

мнение

преди 1 година

Това просто е имиджова класация.... какво значение има дали има 180 млрд или 100 млрд? кой ги преценя и кога ще ги харчи, ако ги има... нещо като при бате Енчо - кой по-по-най.... е,и? Значи милионеририте са бедняци и са за оплакване... за останалите не говоря.

19

анонимен

преди 1 година

Артьомовск т.е. Бахмут е обкръжен. Това е добре. - Илон Мъск - туитър...

18

Анонимен

преди 1 година

Вдигнаха му се акцийките понеже има големи очаквания за евента след няколко дни, след което ще има нов срив и пак ще обеднее, когато почне да вади каквото е обещал тогава ще се закрепи иначе пак надолу.

17

Мда

преди 1 година

Аха , разбирам. Мъск е откачил , а онова зомби Сорос вероятно казва чистата истина хаха

16

Петя

преди 1 година

Слагам си те в малкия си джоб Илончо....хихихи

15

До 17

преди 1 година

Возил ли си се на Тесла ? Никак не фантастично , а нещо съвсем реално.

14

До 15

преди 1 година

Мъск тотално е превъртял. Или просто му прави кеф да *** стадото и да му се подиграва. Плямпа всякакви глупости. Ако проследите историята ще видите какви глупости е говорил последните 10г. То не беше колонизиране на Марс, не бяха автномни коли, после пък изкуствения интелект заплаха пък той Най големия инвеститор заедно Гейтс и оня неговия човек Питър Тийл... Вие не можете да схванете че тия хора са фронтмени на една глобална мафия. Те ви се подиграват съвсем открито.

13

Мда

преди 1 година

Да не забравяме и другото му откровение "Севастопол е за Русия това , което е Пърл Харбър за САЩ"

12

Mda

преди 1 година

В последните седмици Мъск здраво бурка в гЪZA на укрите с туитовете си.Първо цитира в туит водещ американски професор като написа че "събитията от 2014 бяха преврат " на което Подоляк и сие подскочиха като ужилени , а сега в няколко поредни туита съобщава за обкръжаването на Бахмут и в прав текст пише " Това е добре" В Киев направо откачат ,но нека не забравят че благодарение на него имат интернет ;)

11

Дo Дo 8

преди 1 година

Kлaнът Poтшилg...

10

До 11

преди 1 година

Абсолютно. Платен фронтмен на задкулисието и тайните служби. Същите са и хора като Гейтс и Безос. Всичките които постоянно в публичното пространство ни обясняват какво да правим за бъдещето и за всеки проблем имат готово решение. Колкото трябва да си просс за да повярваше че един човек може да е собственик на такива корпорации и едва ли не сам ги управлява. Това е абсурдно дори и на теория е невъзможно. Ей така ще му даде някой да си изстрелва ракети, сателити и толкова милиарди. Хахаха

9

До 8

преди 1 година

Федералния резерв е частна институция (за незапознатите все едно БНБ да е частна банка) ,но собственикът не е един , а няколко...хората на практика дърпащи конците в света.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - Ем той се появи в единия от филмите.

7

Eйgжънт Apиeл Ckит

преди 1 година

Bce cи мисля, чe oт kpaй вpeмe, чacтния coбcтвeниk нa Фegepaлния peзepв и neчaтницaтa зa goлapи e нaй-бoraгия! Ho cтpaннo зaщo, зa нero нe ce nишe и koмeнтиpa, kakвa ли щe ga e npичинaтa зa тoвa тaбy?

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя остава да облече костюм и да се присъедини към Отмъстителите

5

Чичо Нескрудж

преди 1 година

Тая "новина", направо промени живота ми. Гламари....