9

Селянин

преди 1 година

Владито няма 9 бъчви со вино. Но пък, с г-н Вальо Марков ще им ги разкажем игрите и песните. Особено игрите. А пък, други ще ни ги пеят. Тези чалгаджийките в изгорялата дискотека в Бургас. Те, тези неща с пеенето не стават само с пиене и с голи цици. Някои от певиците дори и с дупета не стават. То, пеенето не като конкурсите за миски. ВОДЕНИЧАРЮ. ще го смелиме ЖИТОТО. Просто защото си е наше и сме си СЕЛЯНИ. ЩЕ ГО СОМЕЛИМ. Особено на тези от Слатина.

8

Българин

преди 1 година

Една песня ще запеем. Но пък, няма да е безплатно. Никой на този святне работи за без пари. Дори и чалгаджейските певци и пивици. Нито пък и балетистките на Славито му от Учин дол. Дори и тези от куку-то му. МАРКОВ пее по-добре от Трифонов. Въпреки, че не е толкова известен като ДГ-то. А и е доста по-богат от него. Приятелю, ще ги надпеем. Изобщо не се съмнявай в това.

7

Певец, от народните

преди 1 година

Братице. Изобщо не жалим за младостта. За разлика от политиците, журналистите и техните лидери. Те, нека да си живеят в миналото. Ние сме си се радвали, когаот е трябвало. А и ще си ги запеем. При това, не една песня, а много. ПРОСОТ ЗАЩОТО СИ ИГ ЗНАЕМ И СИ ГИ ОБИЧАМЕ.

6

Футбол

преди 1 година

Владко Марков иска чаша с руйно вино, за да запее една песня. Аз пък пия уиски, а пък след това пея доста по-добре от Веселин Маринов и Василката Найденов. Да им е честита новата 2023 г. на правителствените апологети. Те, така и не разбраха, че България е фалирала държава, но продължават да си ги хвалят тези от Герб, бившите комунисти. Една песня. Тази за ВАСИЛКАТА.

5

Българин

преди 1 година

Питайте го Бойко Борисов за хороскопите. Той нали знае всичко. Така са го научили в милиционерското училище в Симеоново. А пък, ние с Вальо Марков ще си ги пеем песните през лятото в Булгас. Нещата за правителствата зависят от политиците. А пък, те просто не стават за нищо. Служебно след служебно. ЕДНА ПИЖАМА ВАСЕ.

4

Анонимен

преди 1 година

Учете Китайски да не кажете после че не сте знаели че Китайците ще завладеят света!? Не се бъзикам казвам ви истината.

3

Милионер

преди 1 година

Питайте го Бойко Борисов за хороскопите. Той нали знае всичко. Така са го научили в милиционерското училище в Симеоново. А пък, ние с Вальо марков ще си ги пеем песните през лятото в Булгас. Нещата за правителстават зависят от политиците. А пък, те просто не стават за нищо. ЕДНА ПИЖАМА ВАСЕ.

2

Хайде

преди 1 година

Ще си ги разделим парите, приятелю Вальо. За да ни завиждат гражданите. Както и тези, които не могат да пеят и да играят футбол. ЩЕ ГО СМЕЛИМЕ. ЖИТОТО. А пък, топките изобщо не ни трябват. Обичахме си ги, когато бяхме млади. А и те си ни бяха приятелки. ТОПКИТЕ. ЛЕПЯХМЕ СИ ГИ НА КРАКАТА. А пък, в понеделниците само тичахме. На нас така ни се играеше, та ни се плачеше. ЩЕ Я ИГРАЕМ. НИЩО, че сме на около 60, а пък журналистите избраха някакъв си Бойко Борисов. КЛАРИНЕТИТЕ.

1

Българин

преди 1 година

Вальо Марков си е най-добрият български футболист от Ловеч. Сега е над 60 г., но пък я разбира играта, обича си я, а и пее доста по-добре от много от сегашните чалгаджии. С него ще се надпяваме в Бургас пред лятото. За ВАСИЛКАТА. СВИРНЯТА.