6

Анонимен

преди 1 година

3 -4 месеца и са го пуснали пак да утрепа някой и да става сензация като го хванат. Те затова не им дават и имената, хората с малко по- дълга памет ще вземат да се чудят.

5

Прости сметки

преди 1 година

Бул. "Княгиня Мария Луиза" + известен на полицията и осъждан + убийство = ? Нищо не казвате за самоличността на убиеца и мотивите за престъплението, но отговорът се налага от само себе си - мигрант, но не от новите, а от старите, дето са мигрирали доста отдавна по нашите земи и сега пребиват, ограбват и убиват, за да си изкарат прехраната. В случая мотивът вероятно е мизерната пенсия на дядото.

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Значи пак ще го пуснат. Един ***** викаше "АЗ САМО ГИ ЛОВИМ, А ТЕ ПОСТОЯННО ГИ ПУСКАТ". Ако пък се окаже от бежанците, ще съдят държавата за дискриминация.

3

Анонимен

преди 1 година

82 г взел, дал. било време да си ходи

2

Никола

преди 1 година

Познатите на полицията ни убиват, изнасилват, пребиват и крадат ежедневно. Започвам да мисля, че не са просто познати, а са си приятели и се поддържат. Баcта на всички, заради които сме в това блато. Спете спокойно!

1

Анонимен

преди 1 година

С криминално минало, осъждан и е известен на полицията.Хайде сега подкупният съдия, който го е пуснал или не му е наложил справедлива присъда преди и затова се е стигнало до убийството - хайде сега тоя съдия да се арестува ? С тази изгнила съдебна система не Путин, и Иисус да ни управлява няма да оправи държавата.