15

Християна

преди 1 година

Ислямистите са толкова нечестиви врагове на истинския Бог че не само мразят,завиждат клеветят, лъжат,пожелават окупират ограбват,отвличат изнасилват,убиват Божиите невинни ценни живи творения от други народи,вяра,религии,земи и др.но дори от хора от своя народ и насилват дори соствените си деца и ги готвят за ада като ги учат да вършат същите сатанински дела срешу Господ като антисемитизма, терора, репресии, войни срещу немюсулмани и затова са под Божия праведен гняв и проклятие и идващ съд

14

анонимен

преди 1 година

Върви там, дето ще живееш според Корана. Тук е свободен свят и за мъже, и за жени.

13

анонимна

преди 1 година

Да се особождават сами. Всеки да се бори за свободата си, и то от този вид, а не някой друг. Не са и дорасли за това, още главите им са празни поради живота им. Като мразиш феминистките, не означава, че може да им нареждаш нещо, не че някой е седнал да те слуша.

12

АнонимеН

преди 1 година

ПРАВИЛНО ! В КОРАНА ПИСАН ОТ ПЪРВИЯ ХАЛИФ АБУ БАКАР Е ЗАПИСАНО , ЧЕ ЖЕНАТА УЧИ САМО ДО 9 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ СЛЕД КОЕТО РАБОТАТА И Е ДА СЕ РАЗМНОЖАВА И ДА ГЛЕДА СЕМЕЙСТВОТО!

11

новинарска тор

преди 1 година

явно новините са свършили защото тука пробутват л-на и помия....

10

Анонимен

преди 1 година

"Защо от там не се изнасят томно момичетата, а не тези младежи. Реално те са по застрашени за живота си в тази страна и те трябва да са бежанци." ..................кви бежанци бе, ръб, ти правиш ли разлика между Иран и Ирак

9

Анонимен

преди 1 година

Защо от там не се изнасят томно момичетата, а не тези младежи. Реално те са по застрашени за живота си в тази страна и те трябва да са бежанци.

8

Анонимен

преди 1 година

До До авторката Сега отворих да видя има пожар от дерайлирал влак с химически вещества в градче наречено Източна Палестина, Охайо, доста интересно съвпадение с името.

7

Анонимен

преди 1 година

Интересно коя ли държава, коя ли Сила на Доброто, която мирно обстрелва с ракети съседите си и никога не би окупирала чужда територия и държала в дефакто робско гето цял народ, коя ли държава, застрелваща децата и жените от не-окупираните не-поробени територии, коя ли би моглла да обгазява децата на съседна държава, с която са в лоши отношения? ХММММ КАКВА НЕРАЗРЕШИМА ЗАГАДКА. Вероятно никога, никога, никога, никога няма да се разкрие в медиите какво е станало.

6

До авторката

преди 1 година

Как не се сети да напишеш нещо за тежките аварий в химически и металургични заводи от седмица насам в САЩ ? Всеки ден по една две ! Има достатъчно кадри видео и информация в Телеграма. Огромни количества разляти отровни вещества и задушливи газове в Охайо Пенсилвания Южна Дакота и т.н. Всичко това се премълчава. Не ви изнася. В символа на демокрацията такива неща не могат да се случат. Такава с.мешна пропаганда имаше едно време за СССР. Само сменихте СССР със САЩ.

5

Иванчо

преди 1 година

като трътнал в клас и учителката се развикала - Марш навън, как може такова нещо! Иванчо излязъл, а едно от момичетата плахо казало - Ама госпожо, ама защо той на чист въздух, а ние тука ... обгазени.

4

Анонимен

преди 1 година

Краварите не се спират пред нищо, ще тровят деца, но ще запалят и Иран. След Сирия, явно това е целта.

3

Анонимен

преди 1 година

Ами феминистките какво чакат? Да заминават да ги освобождават.

2

Анонимен

преди 1 година

Пак с измишльотини ни заливам, ама ние не сме глупави ***.

1

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Примитивна дивашка работа. Искат да бъдат световна сила, подобно поведение. Как ще стане? След 1000 века пак няма да се оправят.