13

Анонимен

преди 1 година

Свалих си приложението на Кауфланд и се оказа, че за да се регистрирам все едно кандидатствам за кредит от банка. То не са лични данни, то не е чудо, и се отказах. Деинсталирах го. Каква е целта да може да се ползва това приложение само след регистрация с някакви лични данни? Някой иска да знае какво точно ядем ли? В градският се чекираме задължително, въпреки, че картите не са импулсни, а за определен период от време и няма нужда от чекиране. Следят къде ходим. Тя цялата работа е съмнителна.

12

аноним

преди 1 година

относно мобилните апарати и промоциите, наистина се лишават най-нуждаещите се, да се възползват от остъпките

11

Онуфрий

преди 1 година

Ами И.ндианци, сър, без Шериф у р.зерватъ не може!

10

коз

преди 1 година

Скоро идва дебелият .

9

Анонимен

преди 1 година

2-10 минути закъснение и голям рев, ами ходи пеша, карай колело, купи си кола а също стани ти шофьор в градския да те видим под 30 мин. закъснение ще паднеш ли ако изкараш и един ден, нагъл си като тея от промяната.

8

Анонимен

преди 1 година

"смартфон/айфон"... айфон е смартфон. Все едно да напиша - автомобил/ауди

7

ИМА ВРЪЗКА..

преди 1 година

...с простотията селянията и културата на движението!

6

До Ходете пеша!

преди 1 година

Само не разбирам какво общо има промяната с 413 и непристойното поведение на шофьора, може би го познавш и той е от ПП ???

5

Анонимен

преди 1 година

До преди няколко години и аз пътувах от Студентски до Центрлана гара, закъснения имаше рядко но пък беше много бавен, околко един час път ако си късметлия

4

Анонимен

преди 1 година

Значи! Градският транспорт е като организма на човек! Никога не знаеш кога нещо ще откаже да " работи"!-:) Нямам лично аз " претенции" към Градският транспорт където и да било!-:) Радвайте се че сте живи,до този момент!!!

3

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Това е България . Няма нищо ново , нито учудващо , защото повечето от проблемите описани по -горе в текста на това съобщение са всекидневни в столицата на Република България, населявана предимно от провинциалисти .

2

Анонимен

преди 1 година

"непристойно поведение в автобус 413" - ау, какво непристойно поведение да се развали така тоз хаФтобус 413. Веднага да му се скарате!

1

Ходете пеша!

преди 1 година

За здраве-- ТОВА Е ПРОМЯНАТА!