294

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

293

Няма да ни бъде

преди 1 година

Няма да ни бъде като държава и народ след като мръсната пяна изплува отново - Киро простото, Асенчо крадеца, Лорер лъжеца, страхливецът ББ - лъжец и крадец. Нямаа оттърване от вечния гном Наско и пишман адвоката - мореплавател Христо...

292

Анонимен

преди 1 година

Тази млада на години жена, но мнооого опитна в най-древния занаят. Право в целта - жищна хиена! няма знания, няма морал, но огромно желание за пари, слава и постове!

291

Анонимен

преди 1 година

Лена е на Сорос , съда е на Сорос , напълно нормално да ги осъди

290

Певец, от народните

преди 1 година

Тази за СТОЙНЕТО я пее само г-жа Ботева. Дори и аз не смея да се опитвам да се надпявам с нея за тази песен. Но пък с Манастирите, ИМАЛА МАЙКАТА и Морния сокол бих се опитал.

289

Красналиев Русе

преди 1 година

Тоя травестит за какво се е помислил

288

Инвеститор

преди 1 година

Не става въпрос за Лена, а за пеенето на г-жа Василка. Българите си обичаме хубавите народни песни. А и си ги пеем, особено когато наближават избори. А пък, Асен Василев пее малко по-добре от Кирил Петков. Но пък ги разбират финансите и управленията им. Почти колкото мен.

287

Милионер

преди 1 година

Тази жена пее значително по-добре от измисления Слави от Учин дол. А и текстовете на нейните песни са смислени и доста поучителни. За разлика от простотиите в песните на този с Фераритата, който си говорел с Господа. Между другото, къде ше пее сега Учиндолския ?

286

Василий Великолепни

преди 1 година

Да ги съди. Те измисляха простотиите в шоуто МУ. А пък аз искам да поздравя обикновените българи с the forthcoming National Holсday of the Bulgaria. С великолепните песни на г-жа БОТЕВА.

285

Анонимен

преди 1 година

И аз не разбрах за какво ще ги съди, като всичко в клипчето е вярно. По´- скоро Лена и Киро би трябвало да бъдат осъдени за злоупотреба с власт.

284

А

преди 1 година

Какъв престиж може да има жена известна като Лена - Парапетната?

283

фифи

преди 1 година

Абе като е гладко избръсната става

282

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

281

Красивоумник

преди 1 година

Ленче... Кой да питам какви парапети да си минтирам, ... Да те поканя на гости... Има и да търся Нещо .....

280

Партията на Лена

преди 1 година

Преди 32 години 1991 Куку е спряно заради скеч подиграващ сигурността на българската атомна енергия и мут/ рите Седем години покъсно 1998 *** предаването Хъшове е СПРЯНО за шега с министъра Иван Костов (дошъл на власт с помоща на шегуващите се с него вподследствие) че е откраднал в скеч часовника на германския канцлер Хелмут Кол при посещение у нас ( на който май наистина му го крадат ). Преди 4 години Шоуто на Слави бе СВАЛЕНО от ефира на оваладяната от ГЕРБ БиТиВи след РАЗКРИТИЯ срещу властта на ГЕРБ и показване на злоупотреби. ЦЕНЗУРАТА ПОБЕДИ! ПП СА ЗА ЦЕНЗУРАТА!

279

Ъхъ !

преди 1 година

Песничката за хиената е абсолютен политически хит , най-яркият и най-точен образ на съвременна политическа хиена , че и сексуална такава! Тук съм съгласен с Чалгаря, че има око и ухо за актуална новина !

278

GERI

преди 1 година

ЗА СМЕТКА НА СЪКРАТЕНИТЕ ОТ ВАС ДУМИ /за това никога няма да се оправим/ ТОЗИ Е ЕДИН СЕЛСКИ *** !!!!!!

277

geri

преди 1 година

БРАВО ЛЕНА !!!! ТОЗИ СЕЛСКИ *** СЕ НАПРАВИ ГОДИНИ НА МНОГО ВЕЛИК !!!!! А ТОЙ Е САМО ЕДНА *** СЕЛСКА !!!!! ЕДНА СЕРИОЗНА ГЛОБА И 3 ГОДИНИ В ПАНДЕЛАТА !!!!! *** !!!!

276

ПроСоТо

преди 1 година

м. му!...Аз не съм гледал въпросния клип на Манекена на Преизподнята,защото всичко,свързано с него, крещи наПРОСТАЩИНА...Не знам с какво е обидил Лена...Но от "коментарите" съм направо потресен !...Такава бруталнапростотия,злоба и омраза,трудно може да се култивира у хомо сапиенса....Определено ние не сме от тоя вид..

275

Тва е България

преди 1 година

каза Славиту и развя байрака на проZтотията и чалгаризацията Zафана.