10

Анонимен

преди 1 година

Покупка на козметика и лекарства онлайн е също много удобно, вместо да ходиш от магазин на магазин и да говориш със 10О продавачи за наличието на определен продукт . Спестяваш си време, информираш се с 1 кликване и сравняваш между 50 марки фон дьо тен примерно или червило, кой би ти подхождал най-много като характеристики и цена! Да, това е бъдещето в търговията. Само дето доставката все още е доста висока, поне за мен е така. Но услугата го оправдава.

9

Престанете да ни

преди 1 година

Следите ***,кой кво си купил.Чудя се дали не е наказуемо,да предоставяте данни от Спиди и Еконт? Вижте как всичко отива към масовият контрол над населението,кой къде си харчи парите,утре и това ще ни ограничат,и това ще стане близките години с електронната валута обща, евроатлантическа.

8

Хаха

преди 1 година

До Ром"с САМО от интернет купувам за себе си и за децата. Те не обичат да се влачат от мол на мол (и аз не обичам). Никой от нас няма идеални крака, но веднъж да разбереш кои марки са ти точно, нямаш грижи. На децата Фила пасва като по калъп, аз нося предимно Рикер и още 2- 3 непретенциозни марки. Удобни и добре изглеждощи.

7

Ром"с

преди 1 година

Обувки онлайн,трябва да имаш идеални крака( и това не е гаранция) за да си купуваш обувки по интеренет или си пълен ддеббилл.

6

Яко

преди 1 година

До Анонимен 3 Искаш да кажеш, че са внасяли истински адидас, маскиран като фалшив?

5

Хаха

преди 1 година

До Рико Явно от такива места пазаруваш. Аз винаги получавам касова бележка, в някои случаи и фактура (ако няма опция да я откажа). Има наистина и мошенически сайтове, но е лесно да се разпознаят, ако знаеш как.

4

Анонимен

преди 1 година

Не благодаря, предпочитам да отида в магазин да видя стоката на място и да я пробвам.

3

Анонимен

преди 1 година

До Рико - Риче, батенце ... Ся аз, да ти кажа. Никой не си купува Адидас за 40 лева, надявайки се, че е Адидас, при положение, че в сайта на Аидас, същото върви за 200. Но всеки се надява, че ще прилича на Адидас. Имах един батка, голям авер, дето внасяше дирекшън от фабриката, която правеше и истинския Адидас. Вкарваха ги не с 3, ами с 4 ленти, Ама една лента не беше зашита, ами беше черно тиксо. Хе хе хеее! Луди пари се направиха тогава.

2

Анонимен

преди 1 година

бедните българи нямат нужда от дрехи и обувки

1

Рико

преди 1 година

Надявам се новото правителство което и да е то ,да установи контрол над онлайн търговците които масово нарушават редица закони.Като започнеш от законът на търговската собсвеност (продажба на фалшификати на световно известни марки)та чак до укриване на данъци.Нямам спомен да съм купил нещо онлайн и да съм получил касова бележка.