30

за

преди 1 година

всичко има какви ли не регулации,само за храните нямало-не ви ли е срам,но джоб ,,срама нема,,- ПРОСТАЦИ

29

ПУКА МИ..

преди 1 година

...изобщо не влизам във Фантастико..!

28

Анонимен

преди 1 година

Салата Айсберг във ФАНТАСТИКО, струваща 50 ст на едро, ни я продават на 4,69 лв. и по стратегия махат зелената салата, която е левче. Честито, зарязах си количката и отивам на пазара. Особено впечатление прави и мнение на потребител, който твърди, че е бивш служител на веригата. Ето какво споделя той:"Като бивш служител на "Фантастико" искам да ви кажа, че там не трябва да да влиза нито един клиент, защото условията им в склада където съхраняват стоката са повече от потресаващи."

27

Епа

преди 1 година

То и при формирането на заплатите има нередности ама нали държавата е мафията .Се фалирват а всяка година с нови бентлита.

26

Анонимен

преди 1 година

Сега ли разбрахте, че има нередности при формирането на цените бе шушумиги? Когато вече ограбихте спестяванията на хората и изпразнихте джобовете им казвате, че имало нередности. Досега къде спахте бе крадци долни?

25

Смел Гибсов

преди 1 година

:)

24

Това е...

преди 1 година

"икономиката на комунистите"----..."ТАВАН НА ЦЕНИТЕ" и "КУПОНИ ЗА ХРАНА".....като у казармата на СОЦ-а!!!!!!

23

Смех.

преди 1 година

Сега РУНДЬО ше почне да плаши с ЮМРУКА производители итърговци.....!

22

ФАКТ

преди 1 година

Най-голямата нередност Е на Дондуков 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Корупция , картели и спекула !

20

Държавата

преди 1 година

може и трябва да направи едно - да реши за компенсациите за тока за бизнеса в дългосрочен план - поне година напред, за да може хората да си планират разходите защото всяко нещо иска ток - и кокошката дето снася яйца и мандрата дето обработва мляко и кравите и прасетата и магазина с хладилниците и осветлението и пекарната за хляба и мелницата за брашното.

19

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

То световните брандове хвърлят в океана само и само да запазят цената. Тук ще дирим нередности. много преди нас са ги открили нещата. Всичко е световна индустрия.

18

Лъжа е

преди 1 година

Къде са евтините стоки? Нека държавата продава през интернет евтини яйца мляко масло брашно захар олио сирене кашкавал ориз и др. Обаче не става защото няма такива обеми на ниски цени

17

добър ден

преди 1 година

колко време трябваше да мине, за да почнат да се усещат???

16

Абе защо всяка

преди 1 година

седмица се констатират нередности по цените и НИЩО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМА? Къде е държавата?! Има ли я, няма ли я?

15

Анонимен

преди 1 година

Таван трябва да се въведе незабавно. Щом цените се увеличават неконтролируемо това трябва да се прави. Само *** от може да каже че тавана щял да допринесе за изкривяването. Все едно да кажат че полицая като хване престъпник допринася за престъпността. Регулирането на цени не е нормално, но спекулата и картелите също не са. Така че трябва да има ответни действия.

14

Анонимен

преди 1 година

"Ами ... кво чакаме? Айде да почваме." - аз съм безработен и няма да почвам нищо поне до края на годината. Да го почват тия дето им се плащат държавни заплати за да представляват интереса на народа.

13

Тоя си дрънка

преди 1 година

като, че трева сме пасли. По европрограми даваха даже пари за да се направят такива обединения - клъстери - сети се кой ги направи и за какво похарчи парите. А опита ни с такива обединения в българия показва, че отгоре се слага един силен корупционер със здрав политически гръб и почва да извива ръцете на по-слабите на каква цена, на кого и какво да продават. Става по-зле от сега.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Ами ... кво чакаме? Айде да почваме.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - То може, ама не искат. Вместо това оставха лобиситте, да направят невъзможно, да съществуват микро производителите и търговци. Няма брат - искаш да гледаш кокошчици и да продаваш яйца и пилешко - Аре дай 200000 евро за притцефермичка? Ооо, нямаш? Ами помоли в баката ... ааа те там, на такива като тебе не дават. ЕС програма? АХ АХ АХ АХА ХА!