26

баба мара

преди 1 година

хората по света веднага разбраха че вирусът излезе от ам лаборатория няма каквода разсъждавате повече целта е редукция на човечеството след това веднагаизлязоха ваксини и едни фирми станаха милиардери за една нощ после почна воинатав украина сега се готви меле в таиван всичко върви по план

25

Анонимен

преди 1 година

Един ден имат един ден нямат

24

Анонимен

преди 1 година

Няма и нужда, всички знаят произхода му.

23

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

По- скоро е преекспониран най- обикновен коронавирус, с драматично изкривена и натъманена статистика. Но ние предпочитаме да не се обаждаме, че сме на процент към пропагандата и "ваксините" и ни пада парица. Както и да е. Засега имаме какво да пием, капвам си сто с ледец и ви казвам наздраве.

22

Анонимен

преди 1 година

До 22:Не е Тръмп виновен.Напротив.Покрай вируса с медийна кампания го свалиха.Всъщност цялата работа е,че той е искал да закрие СЗО.Така на ГейБрейСух идва гениалната идея как да не му съкратят субсидията и пуска вируса на азиатците.После чрез фалшификация на изборите качват незнаещия къде се намира Бай Дрън,защото е лесен за манипулиране.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен14-22, типични 80% полезни, точно както ви описа другаря от БКП. А сега 2 въпроса за бавни, 1. Щом лаб. в Ухан е американска, как става така, че и до ден днешен ККП не пуска никой вътре? 2. Всъщност, Не е толкова важно как е бил пуснат вируса, а защо и до днес никой не търси наказателна отговорност от ККП за УМИШЛЕНОТО заразяване на целия свят? Можеха до го удържат в Ухан, дори и след десетките грешки в началото, но не, Др. Си реши да зарадва всички.

20

Анонимен

преди 1 година

Надявам се един ден някой от САЩ да признае! Че Ковид 19 беше създаден Точно в Американска Лаборатория! Това да " Пипнеш" в Генетиката на човешкият организъм,си е много "ТРУД и ВРЕМЕ и СРЕДСТВА"! Сега си даваме сметка,защо Донал Тръмп,не нападна НИКОГО през Целият си мандат! Мамка ви и ЯНКИИИИ!!!-:(((

19

Ддд

преди 1 година

И децата знаят че краварите са го пуснали.даже са подготвили ваксините предварително.

18

Анонимен

преди 1 година

Още ли го мътите това. Ясно е на всички откъде изтече. Предвид мерките в лабораториите е малко вероятно и да е изтекъл случайно.

17

Хилари

преди 1 година

Питайте файзер , кой го пусна . Те знаят .

16

Анонимен

преди 1 година

На нас ни е пределно ясно от къде дойде, кой го създаде и каква му беше целта на тоя вирус и последвалата го пЛандемия. Те нека си правят каквито искат доклади и стейтмънти.

15

Повече от ясно

преди 1 година

е кой пусна"Контрол Виа Ай Ди 19 и защо! Самия факт,че глобаГлистите засекретиха съставките на експерименталките до 2075 г (когато се очаква никой да не си спомня или да е приключил дотогава), огромните суми минали през лапите на Урсулю и компания в съюз с Биг ФармаФията - ШиЗиО,ЕМА и др, яростните диктаторски локдауни и свирепи Geстаповски мерки за спасяване от "страшния" вирус,чийто щам дори не е изолиран... Всичкия този ковид цирк се провали,защото,Слава Богу има и критично мислещи хора!

14

Анонимен

преди 1 година

Не само го пуснаха ами и задължиха ЕС да купува тяхната ваксина,не моим се откопчим от менте ваксината им и бисерите дето ни ги натрапват

13

Анонимен

преди 1 година

кой сега ще се окаже че е ял прилеп в лаборатория в Китай, а

12

Анонимен

преди 1 година

Наскоро в Германия доказаха лабораторния му произход.Пуснали са го да намалят възрастните,за да не дават пари за пенсии.В Ухан лабораторията не е китайска.Не го е пуснал китаец.Това е престъпление срещу човечството и ще отговарят лично пред Господ!

11

Анонимен

преди 1 година

Има ли българин,който да се съмнява в лабораторния произход на вируса?Май няма...Всички знаем.

10

Ха ха

преди 1 година

А консенсус за това кой взриви северен поток имат ли?

9

Анонимен

преди 1 година

В 21ви век се търси не истината и фактите, а консенсус. Сиреч, каква версия искаме да обявим за истина в един глас.

8

yordan Yordanov

преди 1 година

Добре че го наритаха, че щеше не само с вируса но и с това да пият дизефектант да ги умори. Тоя е Кремълска *** на Путин.

7

Анонимен

преди 1 година

Най-важното е овцете да вярват , че има вирус. хи хи хи....