77

истина

преди 1 година

На мястото на арестуваните вече има нови автоджамбази ВЕРНИ НА ПОЛИЦИЯТА.. .........КОЙТО НЕ ПЛАЩА НА ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ ГО АРЕСТУВАТ.....

76

IQ 3.14

преди 1 година

минаха предизборно да си изтръскат агентурата. отчетоха дейност. сега тия всичките излезнат ли на свобода ше имат по 200 бона от съдене на държавата "да си въртят". ще ги платят тия, дето сега реват че плащат за войната. така де, не може всички да накярат от олио жито и нафта

75

Моля,

преди 1 година

съобщете когато бъдат освободени!Народът се е нагледал и наслушал на такива шумни и показни предизборни акции,с които се демонстрира ялова активност и дейност!Важен е крайният резултат-осъдени ефективно и този вид престъпна дейност-пресечена!Другото е ала-бала,като и на децата от детската градина е ясно,че и този път от тази туфа заяк няма да изкочи!

74

Инж+

преди 1 година

Дръжте "кокошкарите"!!!! А олигарсите ще ги "лови" Кьовеши!!!!

73

ЗНАЧИ

преди 1 година

ИМАЛО КОЙ ДА ХВАНАТ И ТО С ОСНОВАНИЕ-ХА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ

72

урко

преди 1 година

А кога ще погнете другите автоджамбази - търгашите по автокъщите дето ни пробутват б..оклуците на Европа за много пари , а оборота им е тотално потулен щото ти продават кола за 5000 лв., а на фактурата пишат 1000 лв. На всичкото отгоре колата после трябва да я вкараш в сервиз и да дадеш още 5000 лв. за части и ремонти за да можеш да я ползваш.... Измамници, не -по-малко вредни от крадците

71

Нон Стоп Пародия

преди 1 година

Понеже на всички ни е ясно че МВР Е ОПГ.Эа путкуратурата поэдрави от Страсбург

70

Пенчо

преди 1 година

Плашат гаргите,ясно е на всички,Нищо не се вършат.Голям шум за нищо както винаги

69

Един Българин

преди 1 година

Хайде да видим колко годни доказателства са събрани и колко Гешев иска да ги прибере :)

68

Костов

преди 1 година

Тук се пише за откраднати кодове,майсторско отключване и т. н..В наше село Енево Шуменско има автокъща "Шепо и син" Там е върха на уменията и алъш вериша. Излъжат те за състоянието на колата или цената и ти балъка хоп в МВР,да ама там полицая си е купил скоро кола от същата фирма на половин цена... Отидеш при прокурора,същата работа. Е да ни е честито. Голема държава,голема работа.

67

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 1 година

НЕ ВЯРВАМ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ С ИМУНИТЕТ ОТ ЗАКОНИТЕ ! !

66

Анонимен

преди 1 година

В България да има най-много 30 групи за кражба на коли, като поне 25 от тях полицията ги знае,лежали са по затворите и са били задържани. Ако искат, може да ги изловят и кражби да няма, но това не се прави. Защо не се прави си отговорете сами.

65

Въх

преди 1 година

Мужиците и мамашките ще останат без евтини крадени западни автомобили !

64

Дърт ВИС-аджия съм

преди 1 година

Тва да крадеш коли е почти като да обираш банки - невинно престъпление. Стига да крадеш само застраховани коли, не колите на бедните хора. Ако е застрахована - застрахователя плаща каското и всички са доволни. Даже и застрахователя, понеже ще има повече клиенти. Трябва само да си контролира крадците, да не крадат над определена бройка коли, че излиза по-дебело на боса и МВР-то започва да мрънка, че много засегнати граждани има. А това не е добре за бизнеса.

63

Строй се, преброй се

преди 1 година

Рундьо събира контингента, за да им набива канчето, че манерката му е празна.

62

Анонимен

преди 1 година

Какъв ще е крайния резултат

61

Анонимен

преди 1 година

Кога ще има акция ПРЕКУПВАЧИ, акция ТЪРГОВЦИ НА ОРЪЖИЕ и акция СПЕКУЛАНТИ, що се занимавате с тези малки рибки, направете нещо голямо и сериозно г-н главен прокурор, нали сте главен?

60

шулца от СИНДЕЛ

преди 1 година

от години крадем авто гуми и ги искупуват ПРОВАДИЯ под моста

59

Дааам

преди 1 година

24 часа фасони и в Четвъртък обратно на улицата.Познаваме се 30 години.30 години Демокрация.Фарс и Губерня с фалшиви медиини ПР акции.

58

мадон

преди 1 година

събурат се пари за избори , винаги преди избори се активира крими контингета за да се оръсят за платения вот ...буря в чаша вода крадците са в парламента от 30 години а другите са им слугите , МВР е коримпирана институция няма престъпление което да не е с тяхно участие като пияни драйв услуги , покровителствени канали за трафик на хора , дрога и проституция ...всичко се отчита в МВР .чистка защото повечето са по 150 кг тумбаци и се крият по храстите за 20 лева