304

паша

преди 1 година

До карачанаков не 99,99 са доволни, богатство-газ, питрол, водка, новичо...................................

303

Е то

преди 1 година

Там който посмее да се покаже недоволен, бива сериозно наказван, а някои дори престават да съществуват !

302

Гледам редовните

преди 1 година

коментари и се чудя. Защо смятате за приемливо да пращате част от българите в Русия, а вие самите да си стоите в България? Какво ще кажете вие да ходите на запад при хубавия живот и вашите странни ценности, а ние българите да си стоим в България?

301

другата половина

преди 1 година

са на фронта

300

Анонимен

преди 1 година

за рашките живеенето в землянки е правилно и хубаво. факт

299

карачанаков

преди 1 година

Има си хас да кажат че са недоволни после не се знае какво ще ги сполети ,то да не е като у нас всеки да дрънка каквото му падне.И все пак аз си мислех че поне 99% ще са удовлетворените от живота си.

298

Фашизация

преди 1 година

Това е!

297

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ДЯНО УКРАИНСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ НАМИНЕ И КЪМ НАС,ЧЕ ДОСТА РУСКИ ФАШИСТИ ТРОВЯТ ПРЕКРАСНАТА НИ БЪЛГАРИЯ!

296

Анонимен

преди 1 година

Мъж и жена военни, тя мед сестра, на 48 ковид, покойница, днес без жилище в град х. Замислете се гн Радев. Трябва нещо, ваши хора са. Помогнете на мъжа поне една стая, има село, но далеч без ток вечер, 3 къщи, мрак, а е на 50 г. Баба му е била мед сестра в мвр, що убихте българи скромни и честни ббцц. Егоисти сте. Добри хора. Майката бе умна, с 6 завършила за мед сестра, майката на жена му, баща й военен, вишист, покойник, а бабата болна и на село с 20 заплати си купиха къща, били герб държали,

295

Анонимен

преди 1 година

Миналото си го знае народа в Бг, но ви питат, какво ще стане с тия роботи. Учат децата им, но нямат сигурност, като им кажем в някоя банка ще започнат, поне няма да са прави по 8 до 10 часа в тия фирми за телефини. Сложете им по един стол, отиват и лягат и крака нагоре от болки. То всичко върви към роботизиране. Това кажете им, а не гласувайте за мен, аз ще оправя ви. Да ще ги оправите. Пишете на народа овдовял млад, айде жена сама се оправя, но мъж вдовец пенсионер млад с 20 г трудно с две деца

294

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 311 Въпрос на вкус , казало кучето и си облизало пат-ката.

293

Анонимен

преди 1 година

To и някои от номенклатурата на бкп, деца, внуци от селата, които не знаят думата война, що да не им е гот в Бг. Накупиха си за 33 г жилища, земи, народиха им се внуци, за 33 пораснаха. Който си е бил ок през живково и днес си е ок, едните останаха в Бг, другите на запад журналисти, деца на дс, сорос третите ги изучи на запад, с негови пари и днес по над 83 са здрави като коне, не са лишени от нищо. Не искам да съм на местото на рускини и украинци. Добре са олигарсите и техните приближени

292

Анонимен

преди 1 година

То и севернокорейците са удовлетворени от живота си.

291

Анонимен

преди 1 година

Ами, устройва си ги да имат външна тоалетна, кво!

290

Анонимен

преди 1 година

Най доволно са родителите и близките на загиналите руснаци. Живеят в прекрасна страна с голямо бъдеще.Еле па да завладеят Украйна..Ще има още един парад на червения площад.

289

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 302 Що па да не гледаме руснаците ? Нали са ни братушки.От тях трябва да се учим. Нали така ? Така е.И Копейкин така казва.

288

Така е ..

преди 1 година

Сбъркан народ . Заслужават си съдбата.

287

Анонимен

преди 1 година

След това естествено избухнах в сълзи-на което съдът заяви,че трябва да се подложа на психиатрична експертиза и да докажа своята адекватност,в противен случай детето няма да ми бъде върнато.

286

Анонимен

преди 1 година

Държавите от ЕС лишават украинци от родителски права.Според потърпевшите само един донос е достатъчен на службите за непълнолетни,за да настанят украинско дете в интернат.За да ми отнемат детето,беше достатъчно едни хора без никакво потвърждение да напишат жалба срещу мен,че съм лоша майка.Никой не искаше да чуе моите аргументи,да разбере ситуацията по някакъв начин-каза една от жените,лишени от родителски права.Жената каза още,че детето й е дадено на непознато семейство след 10 дни задържане в интернат.

285

Пижо

преди 1 година

Я сега да видим колко процента от българите са удовлетворени от живота!