445

Анонимен

преди 1 година

Би било добре да си направим едно вътрешно почистване и ние.. така и така се пука вече в европа.

444

Анонимен

преди 1 година

Голям ***,ще оставят тоя Бахмут,за който останаха в калта хиляди вагнеровци.Ще се изтеглят 5км пред града и ще укрепат позициите си.

443

Анонимен

преди 1 година

Хората в България въобще не се интересуват от тази война, пъшканети на Зеленски, пъченето на Путин и евро - атлантическите простотии.Интересуваме се от това, че наши пари отиват там, без наше съгласие.Че събираме капачки за ковьози и линейки, а крадците с тях купуват агрегати. Интересуват ни цените, жалкото образование, долната корупция, гнусното здравеопазване беззаконието и т.н.А *** политици се занимават с някъква евро-атлантическа солидарност и подобни безсмислици.България ***!

442

реалист

преди 1 година

Не вярвам.Зеле каза че са минали в настъпление.Съвсем скоро се надявам укрофашагите да победят и в Киев и Лвов.Тези продажни хохли вече са втръснали на всички ни.Бай Дън защо не си ги вземе в краварника?Защо трябва ние и послушните евроГейци да плащаме за някаква си пиянска Ус.срайна?До кога ще се занимаваме с тези ,които биеха българите и ги горяха живи в Болград?Ус.срайна не е нито в ЕС ,нито в НАТО!Който иска да им помага ,нека веднага тръгне към Киев.Веднага!

441

Български полковник

преди 1 година

Не знам как да си сменя крушката вкъщи, че ми е изгоряла, но се напъвам да обяснявам как трябва да се случват работите с външната и вътрешната политика. Защо въобще ни хранеше държавата, след като аз нищо не мога, а синовете си съм сложил на работа с връзки и ме е страх да ги пратя на война. На кое ли момче и на баща му взехме хляба от ръцете?

440

gogo

преди 1 година

Сирски като го обяви Зеления за насирски, друго ще приказва. Още по-тежко ще става - пращайте и момите на фронта

439

Зеленчук(ски)

преди 1 година

Само да попитам , това Бахмут някъде около Москва ли е ? Нали нямаха вече оръжие руснаците , трябва укрите вече да атакуват Москва и да донесат демоукранизация.

438

Промит мозък

преди 1 година

До 472 до 460 Сорос в Берлин заяви, че ще бъде свален индийския премиер. Е, на това се казва демокрация! Англичаните навремето свалиха най-демократично премиера на СВЕТСКИ Иран, защото се заяде за дела от приходите от добивания в Иран петрол. Резултата, власт на аятоласите. В Египет видяхме какво донесе"арабската пролет". Мюсюлмански братя. За Либия и Афганистан няма да говорим. Светската власт в Ирак бе заменена със забрадки. Опит за преврат в Турция. Саудитска Арабия и тя май се притесни.

437

Анонимен

преди 1 година

"Украински командващ: Ситуацията около Бахмут е изключително напрегната ... " - Ха-ха , скоро и в други градове !

436

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬИ какви престъпления са извършили руснаците? Те ли блокираха хора в сграда и я запалиха? Те ли биеха дошлите пожарникари да не могат да помогнат на горящите хора? Те ли поставяха взривове на събрания? Те ли обстрелваха с ракети населени места с бесарабски българи? Те ли хващаха по улиците или извличаха от домовете им хора и ги малтретираха, изнасилваха, осакатяваха и убиваха ползвайки за това училища? МААЕ и"Амнести интернешънъл"показаха друга картинка. Различна от правилната пропада!

435

вчера Вагнеровците

преди 1 година

показаха филмче с първия изгорен "Леопард" - както се казва - на слука момчета, да замирише на пърлени полски и хазарски задддници

434

Watch

преди 1 година

защо са притеснени украинците???? нали им дават оръжие и помощи!!! нали русия е непрокопсана и абна?!!?

433

Събудете се

преди 1 година

украйна свърши...

432

Идиот кръгъл

преди 1 година

"Украйна е пътник......" хи хи и си пътува вече повече от година :)

431

Gjhggg

преди 1 година

Украйна е пътник.

430

Щирлиц

преди 1 година

Така,така-само бой по нацистките каски.

429

Шишо

преди 1 година

Това статия за битка от Първата Световна война ли е? Окопи, 60 атаки на ден и пр? Ако това наистина е вярно означава касапница и то основно в ущърб на атакуващите войски.

428

до 460

преди 1 година

Да спориш или да убеждаваш фанатизиран неук или промит мозък е губене на време. Множете се и се плодете с Путин и Ким ир Сен. Бъдете щасливи, че глупостта човешка ще унищожи цивилизацията на Европа и ще се възцари Китайската или Индийската Пакистанската или Иранската демокрация, Даже и Русия ще яде големия от Сю Дзънпин. Сега най щасливи и доволни са страните ор Азиатския свят. Щото Русия и Сащ са във война. Тъ..п...ци

427

Анонимен

преди 1 година

Руснаците трябва приоритетно да унищожават натовците. Например ония 350 дето вчера ги пратиха заедно с натовското оръжие. После да идва ред и на нашенските натовски про'с'таци!

426

Анонимен

преди 1 година

Трябва спешна мобилизация на 50000 натовски про'с'така. Да ходят да мрът за това за което гласуват!