7

Joko

преди 1 година

В областта на енергийната ефективност и ВЕИ работя от средата на 1977 г. ( да от средата на 1977 г.). Видал съм твърде много сгради с изпълнени външни топлоизолации. Качеството е престъпно ниско. С МНОГО МАЛКИ изключения това са хвърлени пари на вятъра. Мога обаче да дам и пример за отлично свършена работа. Напр. многоетажен жилищен блок в гр.Ямбол ( бул. Д.Благоев ). Трябва да се въведат задължителни технически изисквания към използваните за външна изолация материали. НЕ стиропореца !

6

Анонимен

преди 1 година

Да купиш апартамент в блок означава да се грижиш за блока преди всичко! Това ще стане искаме или не искаме! Правилното е че сами си санираме и боядисваме! За сега има вратичка да помага държавата,после ще боли повече!

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 2 То и сега се внедряват така. Изискването е да си някакъв на някого. От останалите "БАЛ АМ УРН И ЦИ" прибират пари за молби и услуги. Така плащат санирането на "ЗАСЛУЖИЛИТЕ" връзкарчета.

4

Анонимен

преди 1 година

Начина е следния. Иска се от вас да платите енергийно обследване и технически паспорт. Това струва 6, 2 лв/м2 или около 500-700лв. на апартамент. И тъй като в един блок винаги ще има хора, които не искат да дават пари, то някой трябва да поеме и техния масраф. После пускате документи и чакате от умрял писмо. Ако не ви одобрят, което е много вероятно, пиете една студена вода и псувате, че сте дали пари на вятъра

3

Анонимен

преди 1 година

Половината от санираните блокове са с изпопадала изолация от бурния вятър. Къв е смисъла от санирането като вятъра ги разсанира??? Милиони крадат а ефекта е нулев.

2

Анонимен

преди 1 година

Видях блок в Младост саниран. Отвътре направо са цапали стените от немай къде. Това саниране не би трябвало да се поема на 100% от държавата а само на 50%. Какво е това общество, което ще чака само от общия кюп да вземе за да му санират къщата. Половината трябва да си плащат собствениците. Иначе се почва тоя ще вредиме, оня ще вредиме, по нашенски с близки и връзки. И се почва тичане по общини тука е наш човека ще помогне. Абсурди.

1

Анонимен

преди 1 година

Всичко прави цап царап .Трябва ново поколение българи ,които да разкарам продажните слуги и техните роди