252

Ямболски цървуль

преди 1 година

Този явно взима същите наркотици като Зеленски!

251

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно- няма да спечелят изборите!!!!

250

анонимен

преди 1 година

Поне едно добро нещо да бяха направили за народа, та някой да се излъже да гласува за тях, а те с популизъм привлякоха г-лу-паците.

249

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните от ПП искат отново да управляват. Те в лукс и щедри комисионни, а ние още по-бедни. Няма да стане.

248

Анонимен

преди 1 година

Хората се отвръщават от ПП, те искат отново да управляват?!

247

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Кироооо като не искаш да се коалираш с Борисов при Слави си Станал си политик за да работиш за България щом не желаеш саботираш лъжеш Вън нямаш място в парламента

246

Анонимен

преди 1 година

Заплатата Укрйана по коя сметка да я веждаме?

245

Анонимен

преди 1 година

В Бъгалрия избори не са печелени от поне 10 години насам. Такива пръви места с 20 и нещо процента и разлики от 1% между пръвия и втория, както и 3-4% с треия, просто не са никаква победа. Нали спечелхте по-предните? Е какво стана?

244

R.A.T.M

преди 1 година

Няма никакво значение за България дали ще сте с ГЕРБ или не. Всички знаем кой ви казва какво да правите, абсолютно чужди за родината партии. Клептокрацията се *** в Инептокрацията, когато най-невежите и неподготвени биват избирани да управляват и това не е от 2-3 г, а десетилетия

243

Анонимен

преди 1 година

Кириле щети ядът ***,ще спечелите 146 мандата и след време когато ЕС набута всички крадци в затвора вие ще бъдете президент.БГ ще бъде президентска държава.Това е най добрият начин БГ да бъде всичко вред.Испех.

242

хахахаха

преди 1 година

Покрай харвардските играчи и на ристю спуканата лодка му отиде електората. Ако има толкова *** човек да гласува за демократична партия, която да му насади тегави комун яги на власт...

241

L.

преди 1 година

Имаше едно време едно НДСВ. И то тръгна много силно, но не оправда очакванията на българите. Простокирчовците вървят ама ТОООООЧНО по техните стъпки и краят им никак не е трудно да се предвиди. Само дето тия и в затвора може да полежат.

240

Петков

преди 1 година

Петков ще посети ли отново шипка на 3ти март да потвърди народната любов

239

Анонимен

преди 1 година

В Бълг. всеки който е против мафията и корупцията в управлението и прави нещо срещу властването й, винаги е бил обект на брутална агресия от страна на статуквото, което я практикува-обвинения, клевети, репресии, очерняне....все още живеем в посткомунистичско общество. Така направиха и срещу К.Петков. Преди години тук имаше един немски журналист с предаване в което каза, че ДПС е противозаконна партия, а реално Доган управлява държавата с обръчи от фирми - изкараха го мошенник, помните ли?

238

КИРО И КОКОР

преди 1 година

32 лв за кашкавал е твърде ниска цена,ще направим всичко в БГ европейско.Изберете ни,за да довършим започнатото!!!

237

Анонимен

преди 1 година

Без машините ПП най-много трети, освен това очевадно е те нямат нито едно добро нещо свършено за България с което да се похвалят затова се фокусират върху плюенето по типичен български маниер, никой няма да гласува за такива хора просто е абсурдно да се надяват на нещо.

236

its me

преди 1 година

нито намирам Игнатов за изглеждащ добре, нито мисля, че има връзка с образованието, този египтолог

235

its me

преди 1 година

Но аз не съм Дянков, не съм и приятел на Игнатов?

234

its me

преди 1 година

понеже никнеймът ми не се съкращава на ITS, а означава АЗ СЪМ

233

its me

преди 1 година

сега тоя пак твърди, че ми е роднина, и никнеймът ми е променен в коментарите