150

СВОЙ

преди 1 година

Безумието на Европолитиците може да доведе до Трета Световна Война.Американски анализтор казва,че няма как да победиш Ядрена Държава.Американците приключиха с Япония бързо с ядрено оръжие.Русия се сдържа,но до кога?Това и коства много Човешки живота и може в един момент да го използва

149

Анонимен

преди 1 година

при предишната на запад си бяха добре и имаха всичко за разлика от източният блок който фалира а обитателите му бягаха на запад с риск да ги застрелят.

148

Бербок

преди 1 година

Студена война с Русия и Китайн???? Нищо добро не чака европа , за сащ не ми пука

147

Анонимен

преди 1 година

Ватника като настапи ако на улициата вика "еййй ттея американци ми са го залошшили нощеска" (с пияндурски акцент, да е по-реалистично). Та така и със студената война.

146

Анонимен

преди 1 година

Новата студена война я обяви запада и то много години преди влизанато на руската армия в Украйна!!! Като първо това беше икономическа, а сега се разраства и военно. Трябва да си много сляп и да не виждаш елементарни геополитически действия за да твърдиш, че Русия и Китай са започвали студена война!!!!

145

Кире

преди 1 година

Е нищо де, спечелиха предната, сега и тази така. А след нея нов процес на декомпозиция на спечелилия я:)

144

До оня ден ни се

преди 1 година

обясняваше (вече повече от година) как целият свят е срещу Рф и нейните малки и нищожни поддръжници и как ги санкционира и осъжда, а днес се изненадваме, че Русия и нейните кекави поддръжници, като Индия, Китай, Иран, Саудитска Арабия и други такива едни, били обявили нова студена война. Кукуригууууу!? наред ли се с централното, както се казва?

143

О.Колагенов

преди 1 година

За съжалиние на родните друзя преди тази война расиюшка държеше 1% от световната иконимика, като 75% от този 1% съствляваше износ на полезни изкопаеми. Като премахнем тях остават 0.25%, именно това е причината дядюшка Си да поддържа путин основно на думи. Просто за него русия е един суровинен придатък без който спокойно може да мине и единствения му общ интерес е да противостоят заедно на САЩ.

142

Всеки прави

преди 1 година

Тънки сметки.Китай има нужда от Русия,за да отслаби САЩ с тази война и да не са във фокуса на Американските политики.Така,в сянка "поднебесните" потриват доволно ръце и чакат сгоден шанс,за да реализират своите цели.САЩ също има изгода-обезкървяват Русия,изчерпват военните й резерви и не участват пряко в конфликта.Украйна и Русия в по-малка степен са потърпевшите.Едната изгуби ореола си на велика сила,а другата я чакат дълги години на плащане на кредите,които взе за войната.Шантава работа!

141

Реалист

преди 1 година

Aми с глупавата си политика на тотално притискане на Русия не само причиниха войната в Украйна, а сега и нова Студена Война! То като че ли това им беше и мерака, най вече на UK и US.

140

Анонимен

преди 1 година

Англичаните са направили толкова мизерии на света, че даже америкосите имат да наваксват. Само на нас да си припомним-в соц лагера сме се отзовали не благодарение на Сталин, а на Чърчил, бомбардировките над София...и много още. Те имат само интереси, но този път май си правят погрешно сметката.

139

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НИТО ПУТИН НИТО СИ ПРЕДИЗВИКВАТ ВОИНИ ПО СВЕТЪ.ВОИНИТЕ,ПРЕВРАТИТЕ И НАСИЛИЕТО ПО ЦЯЛ СВЯТ СЕ ПРЕДИЗВИКВА ОТ С.А.Щ. ТОВА ГО ЗНАЯТ ДОТИ И ДЕЦАТА.

138

Анонимен

преди 1 година

Не са я обявили, но явно в Лондон някой чака това да стане )))

137

2023

преди 1 година

Запада си заминава безславно ,ставайки роб на янките.Нов феодализъм в бившия източен блок.Бели роби на янките и на крадливите богати фамилии от запада се превърнаха източните народи.Затова Путин Ви предупреди не посягайте .....

136

Кръстьо

преди 1 година

Тя и първата студена война беше обявена от Чърчил ... Сега просто се озвучава текущото положение.

135

следвамехронологията

преди 1 година

Пиндостан е обезпокоен силно от факта, че Китай взаимодейства с Русия на най-високо ниво, а не намира време да посети Киев. Пиндостан направо се сърди.

134

Факт

преди 1 година

Запада обяви отдавна нова студена война.

133

Анонимен

преди 1 година

Макгрегор: Президентът Путин спаси Русия от финансова зависимост от Запада.

132

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как блумбърг държи нает нацистки малоумм в коментарите а самият мишо блумбърг е евреин също като зеления наркоман. А уж смешния сайт имал главен редактор.

131

Анонимен

преди 1 година

Мхм, ей такива трепе Вагнер, като този по долу. Ако някой му е жал за бандерският тролл да отива да му слуша глупостите в поредния котел с азовците.