38

Анонимен

преди 1 година

А в България за 30 години нито един

37

ХоХо

преди 1 година

При нас проблема не е в прокуратурата а в съда. Всички сме свидетели на смешните присъди които се произнасят.

36

Анонимен

преди 1 година

Който си има правосъдна система нещата вървят. Тук всичко е умряла работа, корупция и мошеничество има и на най-ниските нива. Дори в синдикатите се правят фалшиви протоколи за избор. България потъва от 14 години.

35

Анонимен

преди 1 година

A дали ще доживеем в България това да се случи

34

Истина

преди 1 година

Ние пък имаме 0 последните 20 години... както продължава ще имаме още 0 в следващите 20 години защото не сме нация, а стадо от овце, като ти се скра овчаря и се насираш, вместо да промениш нещата към нещо добро за всички и ти да си от всички. СЕга всеки гледа само себе си и всички страдат освен депутатите и тези на ръководни постове в държавата, ака овчарите. Те ти дават право да избираш овчар, ако не си послушен няма да влезеш в списъка на гъзоблизците овчари - депутати!

33

Me

преди 1 година

Румънците, отдавна им дишаме прахта. Стоим си тук в калта с москва и руский газ с който си пълнят гушите нашите политици, корупцията процъфтява и народа обеднява.

32

ДС мафията

преди 1 година

Тук милиционерите са на всеки километър и се пазят един друг.

31

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. "Ние пък се справихме" за две години с корупцията, търговията с влияние, злоупотреба със служебно положение, измами с европейски фондове без да сме осъдили никой /както винаги/. По модела "Борисов", ама без Борисов. Така е, когато имаш платени медии. За 2 месеца 95-има осъдени. Ако бяха ограничени правомощията на главния им прокурор, това нямаше да се случи.

30

Анонимен

преди 1 година

У България нема корупция а има крадци това че дългия инкасатори гепил 500-600 милиона си е нищо пред Владко примерно.

29

Пян_Гъ

преди 1 година

ТОВА КОРУПЦИЯ ЛИ Е? Когато обявиш война на държава с обвинението, че има химически оръжия, а после я нападнеш, разрушиш, убиеш стотици хиляди хора, облагоделстваш твоите компании за строителни поръчки, откраднеш огромни количества петрол и не само (макар впоследствие че не намираш НИКАКВИ химически оръжия), ТОВА КОРУПЦИЯ ЛИ Е??? И това е само един от десетки други примери. Аз мисля, че не е корупция, това е висша честност, справедливост и демокрация :) :) :)

28

Анонимен

преди 1 година

Как е, каскет?

27

Пян_Гъ

преди 1 година

Правилно има 95 осъдени! РУМЪНИЯ Е НАЙ-КОРУМПИРАНАТА СТРАНА В ЕВРОПА! Само че ги толерират малко повече от нас, а у нас има много малко малко осъдени, защото корупцията е минимизирана. Обаче Западът не го интересесува. Освен това румънски бизнес мени са ми казвали, че това се само малка част от корумпираните. Кьовешовата прокуратура (като влияние) казвала кой крив и кой прав... Демек "*** син, ама наш!"

26

Стария Джо

преди 1 година

Излиза че у нас корупция няма 😀 в малките общини положението с корупцията е ужасяващо

25

Анонимен

преди 1 година

а у Булг аристан НУЛА от 2000г до сега. Супер бъдеще ни очаква, по зле сме от Сомалия

24

ОФчо

преди 1 година

Корупцията е неунищожима, но поне в съседна Румъния се борят с нея, а у нас тя бурно процъфтява като Плевели в безстопанствена градина!

23

мдаа

преди 1 година

Там прокуратура и съд работят, а тук са на принципа - гарван, гарвано око не вади! Тук ако осъдят някой ще е кокошкар без пари и влияни, другите не се пипат!

22

Корупция

преди 1 година

В България корупция няма, вервайте ми.

21

българин

преди 1 година

Кога ще ги стигнем румънците????

20

Анонимен

преди 1 година

В Румъния добре, а у нас Бойко Борисов кога?

19

Анонимен

преди 1 година

В България нито един.