27

Анонимен

преди 1 година

13 юли коя година? Нека не пее, нека само да присъства и запази мълчание, както би присъствала мумията на Тутанкамон. Молим ви се, госпожа Иванова, млъкнете най- после...

26

Нямат стигане

преди 1 година

румънците ! А ние затъваме повече и повече с тоя захласт по Расията

25

Анонимен

преди 1 година

Руската окупация още продължава в главите на нашите русофили.

24

Анонимен

преди 1 година

Без Русия, днес, в Родопите щеше да се развява пилон с турски байрак! А, тъй като на доброто, вече 33 години отвръщаме със зло, не е изключено след две или три десетилетия турския флаг да се развява над по гомямата част от Бг, включително и в Родопите!

23

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Добре, че има интернет, за да знаете колко е площта на България! Че като Ви гледам правописа цяло чудо е, че изобщо познавате буквите, та камо ли географските данни на страната ни! А дали съм ограничен може да определи само човек, чийто коефициент на интелигентност е над 75. Опитайте се да намерите около Вас някой такъв човек, за да може да ми направи правилна оценка - Вие не можете!

22

Анонимен

преди 1 година

Тука некви пишат за руска окупация в миналото. А в настоящето не сме ли окупирани? Какво обединение какви пет лева?

21

сфинкс

преди 1 година

На концерта по случай откриването на пирамидите е имало повече хора.

20

До Офанзивен дефанзи

преди 1 година

Ей такива ограничени индиеивди, като тебе изобщо не трябва да коментират такива хубави, че и реализирани идеи. Защо 111 питаш...ами айде прочети малко за държавата, в която си се родил и намери символа на 111. ще ти подскажа, за да съм сигурен че ще го намериш - площта на България е 111 хил км2. А кулата Снежанка си топ съоражение..

19

Онуфрий

преди 1 година

Да бяха инвестирали в български начални училища, в професионални техникуми, в центрове на българската култура, традиции и самобитност... Късно е чадо, "Изтървахте питомното, ха, сега, гонете д.ивото"!!!! С един 111 метров Кол вече нищо не можете да промените!!!

18

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Кулата Снежанка е висока 156 метра и е огромно бетонно чудовище. Само който не е заставал в основата й не знае за какви размери говорим. Този пилон ще е 111 метра, но никъде не видях от какъв материал, какъв вид ще е конструкцията, как ще издържи на поривите на вятъра на тази височина... Цялата идея звучи странно. И защо точно 111 метра? Какво точно цели този проект - пилонът да се вижда от Космоса?! Или пак просто ще е "наш'то село най-голямо'?!

17

Анонимен

преди 1 година

В капсулата да се сложи и съветското знаме, което да напомня като израз на съветската окупация у нас, без която още не можем.

16

В капсулата

преди 1 година

ще пише: "Имало едно време, една държава, на ей тая територия тука. Държавата се казвала България. Просъществувала около 1400 години и след това едни хубави хора дали едни пари на други хора, за да може за има няма 30 години тази държава да спре да съществува. Подпис - ЕК и САЩ"

15

Реалист

преди 1 година

Аз предлагам да поканим Митрофанова на откриването, защото нали - те са ни освободили и сме процъфтявали под руското владичество 45 години. Радев също може да вдигне юмрук и да заяви, че "Крим е руски". Няма лошо ...

14

Пич

преди 1 година

"В основата ще бъде вградена капсула на времето и плоча от мрамор" - а ще има ли вграден псалм в основата, и ще се играе ли хоро от наквасени с вино сееляндури на откриването? Питам, за да знам дали ще се спазят всички традиции на "българщината".

13

ПроСоТо

преди 1 година

за какво "ОБЕДИНЕНИЕ" ще свидетелства във вековете тоя пилон ?...Имаме си Велика история със СЪЕДИНЕНИЕТО,на НС се кипри надпис "Съединението прави силата",та..:-За какво "обединение" аджеба става дума?...Само питам !

12

До 9 The One

преди 1 година

Не е редно,ордени се раздават само на укро-нацита,национални предатели и шпиони... На нормални хора не е полит-коректно да се дава :)

11

ПроСоТо

преди 1 година

опит 2 =- Значи ще звучи "Ех камино,каминандо!/...За секи случай да има и медицински екип !

10

Просто е!

преди 1 година

Има два варианта за нас:С Русия и с ГАЗ,или срещу Русия и БЕЗ ГАЗ.Без ГАЗ, ЗАКРИВАШ!

9

Не че нещо...

преди 1 година

Но не вярвам на платени от чужбина НПО-та,дори и да са привидно добри намеренията им!

8

Анонимен

преди 1 година

Украински сценарий