211

СВОЙ

преди 1 година

Отказали са се да бъдат разменени,защото знаят,че престъпният режим на Зелената Мухоморка,ще ги вкара отново в месомелачката,където живота на Украинският войник е без значение.Русия мисли за войниците си и отсъпват на места,където опазването на парче Земя,ще коства много жертви.Укрите оставиха вониците си в Соледар,сага и в Бахмут.

210

Готиния

преди 1 година

Вече нищо не ме учудва ....

209

българин

преди 1 година

украинските военнопленници щели да се бият срещу украинския народ и ще убиват украински деца защото се разскайнали..ха.ха ха ха ама много прости тия руснаци в пропагандата..ха.ха

208

Червенски

преди 1 година

Вчера писахте че хода на войната се обърна, а днес че на украинците м харесва повече руския порцион.

207

Украинка от Донбас

преди 1 година

Има и такива случки, но как така поместиха тази статия, интересно ми, чак не мога да повярвам, 2 пъти я прочетох и не мога да повярвам

206

Хахаха

преди 1 година

Гьобелсовата пропаганда ряпа да яде!

205

АМАН

преди 1 година

ОТ РУСКОФАШИСТКИ ФЕЙКОВЕ

204

БАБА ВИ

преди 1 година

И тукашните русофоби така ще се разкайват и ще стават доброволци, като прозрат какво всъщност са правили.

203

Мечо Кух

преди 1 година

Разликата между руската и западната пропаганда е, че едните наричат лъжата истина, а другите обратното..

202

Анонимен

преди 1 година

Като знам как всички плюеха един използвач, аз го запознавах с хора, давах му мои неща да се прави на интересен, услуги съм му правил. Тези, които най го мразеха едно време, най им се мазнеше. Такъв си е Мдаа.

201

Българин

преди 1 година

Пуснах сълза. По истинска и обективна статия не бях чел в целия ми живот. Докосна сърцето ми.

200

тя

преди 1 година

Ве е нормално укр войници да предпочитат САЩ пред братската им Русия ! Така че минавайки на страната на руснаците е естествена реакция !

199

тя

преди 1 година

Украйна не се интересува от съдбата на своите войници !

198

Генерал Майтапчийски

преди 1 година

Нашите *** да публикуват видео на украински пленник и разказите му. Раняват го, отива в болница и вижда десетки умрели войничета без видими външни белези от наранявания. Оказва се, че им лиспват органите.

197

до 208

преди 1 година

До Анонимен "Това по на долу за Мариупол не е точно така. Руските строителни войски са построили жилищни комплекси и хората са настанени и си живеят. Блокчетата честно казано изглеждат доста прилично." - Виж за и сега, цели квартали са вече! Прав си че руснаци ги строят и така трябва, но черноработническата работна ръка са тези военно-затворници които не са азовци. Срещу опрощение! С хиляди! Порови се малко. За азовците е друго.

196

Анонимен

преди 1 година

Ян Гагин заяви, че част от украинските военнопленници са отказали да бъдат разменени и доброволно са се включили в усилията за възстановяване на щетите на инфраструктурата.

195

Анонимен

преди 1 година

И едно корабче плува ли плува, после потъва..

194

ганю е проста путка

преди 1 година

"Това заяви лидерът на ДНР Денис Пушилин, цитиран от ТАСС......." пушилин хи хи се е напушил с беломорканал.....шибаниМонголоидниИдиоти.

193

Анонимен

преди 1 година

Още малко ще оправдаете инвазията на Русия и Путин...

192

Анонимен

преди 1 година

Руска пропаганда. Не го вярвам. Кой информира украинските военнопленници срещу какво и кого се бият?! Руснаците никога не са казвали истината, точно на пленниците ли ще я кажат?!