33

Анонимен

преди 1 година

До 33 - Глу-пос-ти! В София има най-много био-магазини от цялото БГ

32

Жебок

преди 1 година

И аз съм в категорията "с наднормено тегло", ама взимам мерки! ))) Установих, че никак НЕ Е трудно да се намали яденето/тъпченето, да се намали со минимум солта и захарта, да се увеличи % сурови и необработени зеленчуци в ежедневното меню! Също - и да спортувам повечко!!! От времето след НГ празници досега съм метнал през рамо 5.5 кг )))

31

Анонимен

преди 1 година

София са само молове и няма друга храна.

30

Анонимен

преди 1 година

Сичкото население се наблъска в София а там ги мързи да копат на нивите и така е накрая.

29

Анонимен

преди 1 година

При толкова много алкохолици и наркомани чак до там не сме стигнали. Но си е вярно за софрата. Поне в София срещам доста повече хора с нормално тегло. Явно става въпрос отвъд нея.

28

Анонимен

преди 1 година

До 30 годишен. Само оправдания. И аз работя от вкъщи, но баш през големите локдауни се скъсах да карам колело и да излизам на природа като нямаше никого навън и времето беше идеално. Всъщност точно заради домашния офис сега мога да тренирам повече, защото не си хабя нервите, времето и енергията да пътувам за работа

27

ЗА

преди 1 година

Как пък изкараха данните... Поредната глупост да ни карат да се чувстваме зле.... а и идете в русия да видите че са по дебели и мазни дори от смотаните англичани. Ние в България сме си добре все още!...

26

Анонимен

преди 1 година

Всяко излизане е свързано с пари . Така че , ходя в парка и си нося вода в бутилка .

25

Гиб Мелсън

преди 1 година

Спортът трябва да стане топ приоритет за България ако искаме да се запазим като нация. Бюджета за спорт трябва да е милиарди а не сто милиона, така както правят в белите държави. Не може за 16 начертани самолета да платим 4 милиарда лева а за спорт да заделяме стотинки.Просто са ни сбъркани приоритетите и затова сме най-бедни и най-болни в ЕС. Както ми беше казал един тренъор по петобой, когато депутати му казват, че нямало пари за спорт, той им отговарял, че няма пари защото няма спорт и е прав

24

Анонимен

преди 1 година

"В Северна Корея никой не е с наднормено тегло" ... Прекаляваш. Имат си и те един швейцарски възпитаник. Началникът Ш.и.ш.и.

23

Браво

преди 1 година

Най-съвършенната форма във Вселената е кръглата. Нормално е всички да се стремим към нея. Нека клечките и мускулестите батки да завиждат, че сме постигнали съвършенството. :)

22

Ами за

преди 1 година

Задниците на мъжете са им по-широки от раменете, а на жените им се търкат бедрата като ходят. Какво повече да кажем. Рядко е да видиш мъж или жена над 35 годишна възраст със слабо и атлетично тяло.

21

30 годишен

преди 1 година

За съжаление от тоя ковид се обездвижихме. От 2020 прекарвам повече време в къщи, работя от вкъщи на лаптопа, ставам късно 11:30, 13:00 часа... А чета в нета какви болести може да се отключат от заседнал начин на живот, леле мале... Тромбози, рак на дебелото черво, чернодробни заболявания от токсини и нездравословно хранене... Направо ужас...

20

Анонимен

преди 1 година

С гмо Аполон не се става.

19

Анонимен

преди 1 година

Очакванията са, че страните-членки няма да постигнат целите за устойчиво развитие, които предлагат да се намали употребата на сол. Как да намалят солта? Та нали е консервант и помага на търговците да държат полуготовите храни по-дълго време на щанда.

18

Homer Simpson

преди 1 година

Тоя на снимката го направих на Боко.

17

До13

преди 1 година

Те всичките им статистики са измишльотини!

16

Бухат

преди 1 година

Тесто и сланина кви да са

15

голям корем

преди 1 година

ГЕРБ-аджийски корем.

14

Анонимен

преди 1 година

В Северна Корея никой не е с наднормено тегло защото живеят в стабилна държава дето не робува на запада.