14

Щерю

преди 1 година

Основна причина: Пак сте успели да избягате от концлагера...

13

Мдаа

преди 1 година

До Анонимен 2 Пълни глупости, не се дебелее от мазнини, а от въглехидрати, вземи да се пообразоваш малко преди да се правиш на пишман фитнес гуру и тем подобни лайв коучове!

12

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 6 Тоя па...правителството ти виновно, че ядеш дюнери. Виновно е я! Явно си държавен служител с ежемесечни бонуси, ваучери и 13-та заплата, щом имаш пари за тия скъпи дюнери. Но пък нямаш мозък да се сетиш, че можеш да си донесеш здравословна храна от дома. Или те мързи...което потвърждава, че си държавен служител.

11

Анонимен

преди 1 година

Мише, а със секс можем ли да отслабнем? Питам, защото си специалистка. Хайде, разкажи с подробности.

10

Страйкъра

преди 1 година

1-вата е маате пържоли кът животно. 2-рата е не си движите дебелия гз. 3-тата е не си намирате работа. 4-тата е спите до дванайси и половина. 5-тата е маате кюфтета и кебапчета като изоглавен. 6-тата е маате дюнери, хамбургери като за последно...

9

Може би

преди 1 година

Кантарът ви не бачка.

8

Авто-human

преди 1 година

най-просто казано - човека е като автомобил. Сипвате гориво (храна) и я изразходвате с движение. Ако не се движите достатъчно за да я изразходите резервоара (шкембето) се препълва.

7

Хахо

преди 1 година

Не разбрах къде са ви 11те причини. Да не сте ги скрили в другите си сайтове? Няма да ходя в още 5 сайта да прочета една статия за да отчитате посещения и да продавате реклами.

6

Анинимен

преди 1 година

Свобода на словото да ви *** май****

5

Анонимен

преди 1 година

За всичко е виновно правителството. Нямаме нормална работна среда, почивки и заплащане. Всеки яде на крак *** като дюнери, бургери и пици. И понеже няма достатъчно пари купуваме най-евтината храна, която е и най-гадна. Е няма как.

4

Пена

преди 1 година

Боб с люти чушки, свинско с кисело зеле, топъл хляб с хрупкава коричка, баклавичка, баница, солена туршийка, шопска салатка, винце и ракийка. Лошо ли е? Вуте си ме аресва!

3

Прозтаг

преди 1 година

От пyкницa и мързел!

2

Анонимен

преди 1 година

Защото като се смени рязко режимът на хранене, за тялото е стрес и реагира естествено като започва да трупа запаси. Най-добре е да не слушате съвети какво да ядете, а просто да започнете да ядете по-малко от обичайната ви храна като постепенно заменяте някои съставки с по-полезни.

1

Анонимен

преди 1 година

Стига сте писали глупости - има само 2 причини - ядете твърде много мазно и не се движите. Яжте въглехидрати, движете се и гледайте чудо.