14

тя

преди 1 година

Смехотворно , тия руснаци най-после убиха един човек !

13

ха-ха

преди 1 година

Крайно време е автора на тази поредна измислица да бъде комондирована в Укрия.Дебелата укрофилка лЕлка Василенко просто ще плаши руските дронове с чара си.

12

Анонимен

преди 1 година

На 22 февруари когато Байдън беше в Украйна, руснаците понечиха да изстрелят САРМАТ, но тя се самовзриви при изстрелването. Руски генерал предупреди ЮАР и Китай, че при общите военни учения с Русия, няма да се изстрелват балистични ракети. За какви ядрени заплахи им свирят ветрове в черепите ?

11

Чичи

преди 1 година

А пък през април 1945г. в Берлин не са стъпвали руснаци....хихи Верваме!

10

ДиктатороФоб

преди 1 година

Свободният Дух ще победи зомбираното стадо в тази война

9

R.A.T.M

преди 1 година

За руснаците няма значение колко ВСУ са свалили, а колко са стигнали целта. Щом мрънкат значи дроновете са си свършили работата

8

Боби

преди 1 година

До 9 Вярно свалят се, но става ли това през ноща? ЪЪЪ Определено не. Пак Ъкраинците се опитват нас за ЗЕЛЕ да ни вземат...

7

до 8

преди 1 година

Ето ти го ПВО-то горе на снимката, дронове, особенно бавните и нисколетящите се свалят най-добре със зенитно оръдие. Затова и на немските гепарди им отложиха пенсионирането, щото се оказа че са иделаното оръжие за целта. Та за ПВО-то - дали си заслужава ракетата, бойната единица, как мислиш?

6

Анонимен

преди 1 година

Руснаците отдавна им научиха цаката. Целта на първата вълна дронове е да разкрие украинските позиции за въздушна отбрана когато открият огън по дроновете. Следващата вълна дронове поразява както ПВО-то, така и крайните цели.

5

Пак без ток и вода

преди 1 година

а няколко склада с американско оръжие - в орбита...

4

Анонимен

преди 1 година

Ей тва е бойна техника братче, Уаз-ка рязана и лепена с полиуретанова пяна - няма грешка.

3

Анонимен

преди 1 година

Аааа, не може да бъде! Британското разузнаване нали каза, че на Москава дроновете са свършили. Как така има атака с дронове? Това сигурно е фалшива новина от хидбридната война на Москва!!!

2

Анонимен

преди 1 година

По данни на украинската армия тази нощ срещу Украйна са били пуснати до 14 дрона, като 11 са свалени от противовъздушната отбрана.Да се чете, по нашите цели бяха пуснати 14 дрона, 11 бяха свалени, но за съжаление, другите три поразиха набелязяната цел и тя бе извадена от строя..

1

Анонимен

преди 1 година

фантазийте на запада продължават. циркове.