9

Запознат

преди 1 година

Няма как да има "лоши грижи"там, където изобщо няма грижи.

8

Анонимен

преди 1 година

Пак за измислените домове с вечните им и дежурни оправдания :)

7

?

преди 1 година

А защо на много приети в такива домове директорите им вземат имоти,къщи,земи,пари т.н. накрая бабата и дядото шизофреници.защо ги приемат,като знаят.използват ги за свои облаги.тук има две врати ,от едната влизаме от друга излизаме.но там където всеки отива има една,влизаш и не излизаш.но има истински съд...

6

Брадвата

преди 1 година

Хм, да. Тези "заведения" поддържат живота или по-точно агонията на възрастния човек настанен в тях точно толкова, че да източат 3-4 месечни такси от роднините и след това го убиват. Не, не е пресилено и не е шега. Оставите ли роднина в частен старчески дом, след 2-3-4 месеца ще си го вземете с краката напред. Текучеството е огромно. Да се въртят едни пари, дето се вика. Поне агонията за изоставения е кратка..

5

Смел Гибсов

преди 1 година

Да пази Господ никой да не влиза на такова място..

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Социалните никога не са виновни. Нищо, че не си вършат работата. Може би още ги е страх от "КОРОНАТА" и се дистанцират "СОЦИАЛНО".

3

Анонимен

преди 1 година

Този коптор за възрастни хора,е отражение на действителността в България. Гламавия крадлив милицифай си го нарича както иска и продължава да се гаври с възрастните хора. Дом било,ама не точно,хората сами идвали той само ги подслонявал. Това отново доказва че няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им.

2

Анонимен

преди 1 година

Старческите домове в България са остатък от соца. Приличат на места за доизживяване. А не на места където да се живее. Една позната след като е била за кратко в старчески дом, казва че никога не би желала да бъде гледана там. Но явно за много хора това е единствена възможност. На запад нещата не са така. У нас ако има промени нещата ще се оправят.

1

Лошо

преди 1 година

Ама да си го бяхте гледали в къщи,не сега да се оплаквате по медиите.