324

ПЕШО

преди 1 година

Не знам дали, Путин ще го гръмнат,но ми се струва че украинците ще направят това на зеления.

323

Банкеръ

преди 1 година

Русия засега не си търси блокираните валутни резерви в западни банки.Да не се окаже,че Путин е обявил национализация на дойче банк примерно.Тези приказки за присвояване на Руски активи са за наивни Българи.Ще се ходи на червения килим в Кремъл наведени и с широко разширени ***.Да не се окаже,че санкциите са Данък,който Европейците трябва да платят с лихвите.

322

Анонимен

преди 1 година

А слава кокаина кога че ритне камбаната

321

Анонимен

преди 1 година

А може би наркомана предусеща своята съдба?

320

Киртака

преди 1 година

Русия ще дойде за блокираните авоари.Рано или късно.

319

Анонимен

преди 1 година

Нямането на имане води до положителни недостатъци с коит има как да се причинисмърт чрез умиргане бъш га живото свърша и започва да се смъттее.

318

Анонимен

преди 1 година

Имането на нямане води до отрицателни изобилия с които няма как да се изхрани дори Попата

317

ХранаЗаКокошките

преди 1 година

Всява страх и дразни. Психолозите се питат има ли начин Зеленски да бъде убит на половина или 3/4 с ифлички в гръбначния мозък. Само да го пуснат на укринските жени и деца, които загубиха бащите си, братята си, съпрузите си, е това е Украинския Генералитет. Тия ще му ът айката и изнасилят с неекслодирали мини, а думата "зелено" със всичкие й производни ще бъде заличена от световната литература, а Зеленскияглист ще бъде накълцан за храна на кокошките около Киев.

316

Боко

преди 1 година

Защо да го убиват, нали беше неличимо болен и му оставаха броени месеци.Мечти...

315

Анонимен

преди 1 година

На 22 февруари когато Байдън беше в Украйна, руснаците понечиха да изстрелят САРМАТ, но тя се самовзриви при изстрелването. Руски генерал предупреди ЮАР и Китай, че при общите военни учения с Русия, няма да се изстрелват балистични ракети. За какви ядрени заплахи им свирят ветрове в черепите ?

314

Анонимен

преди 1 година

Сталин и Мао Дзе Дун редуцираха повече собствено население, отколкото Хитлер. Путин прави геройски усилия да ги настигне.

313

Чич'ти Врущял

преди 1 година

Вовата така е оплел паУжината,че след него ще се изредят още по-жестоки и тежки ***.За модел вижте Димата Медведев.Той много по-болен дори и от Путин.100 години комунизум и диктатура така лоботомизираха руските хора,че и самият Исус да слезне на Земята,те пак ще си търсят някой войнстващ диктатор.Русите не са лоши хора,но не случиха на управници.Диктатор,комунист,шизофреник,убиец,милиционер и алкохолик.За 100 години само ненормалници ги управляват,а те пък си ги искат.Тежко е.Много тежко!

312

Анонимен

преди 1 година

пандизчиите ги горят в подвижни крематориуми

311

Равнопосавеност

преди 1 година

Ам, че как бре - той нали вече беше мъртъв да не е възкръснал? Ако е така папата сигурно също ще го подкрепи и стотици милиони християни по света, а ако не е тогава някои медии трябва да си признаят, че са долни лъжци. А и за какво им е да го убиват той нали беше много тежко болен от рак и от какво ли не направо се чудя как толкова болен човек мачка така обединения запад ми ако го убият като дойде някой млад и енергичен с по-голяма решителност може и да се окажем лидери на ЕС след съкращението

310

Равнопосавеност

преди 1 година

Нещо напоследък комедианта взе да се изчерпва. Мен ми беше по-смешна серията ние ще победим и най-вече скоро ще освободим... Крим, после Мариупол, след това Северодонецк и Лисичанск, скоро Бахмут, а после сигурно ще е Славянск и Краматорск и всеки един от тях ставаше стратегически маловажен когато влизаше в освободителния списък. И тук идва интригата - когато дойде Киев и него ли ще обяви за стратегически маловажен, ще го добави ли към тия за освобождение или ще мине на хленчене има интрига.

309

123

преди 1 година

Путин, махай се! Вземи и Радев!

308

Маню

преди 1 година

Абе видяхте ли как германците хвърлиха на земята украинското знаме от танка пред посолството в Берлин и на плакатите им не пишеше хубаво за НАТО

307

Анонимен

преди 1 година

Зеленски вероятно дори не е една личност, а няколко "клонинга"създадени в подземията на Пентагона, зомби, нищо повече. Светът не е антропоморфен, че да има ГЛОБАЛЕН СИЛОВ ЕЛИТ.Светът е подобен на коралов риф в цялото си многообразие и сътрудничество. Разни старци с нагон от времето на Студената война искат да вземат света в небитието заедно със себе си. НЕ НА ВОЙНАТА! ВОЙНАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО! НЕ НА СВЕТОВНИЯ СИЛОВ ЕЛИТ!

306

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам поради каква причина прислужвате на ГЛОБАЛНИЯ СИЛОВ ЕЛИТ? Освен да сервилничите българите друго не можете, може би? Пред Белия дом е имало митинг против изпращането на оръжие в Украйна за неотложно сключване на мирен договор между Украйна и Русия. Ако вие сте хора с робска психика, повечето ГРАЖДАНИ НА СВЕТА не са!

305

Анонимен

преди 1 година

Путин се *** ,пред цял свят, време е да се гръмне!