81

Българ

преди 1 година

Излизайте и протестирайте ве, ко само дрънкате!!!!

80

Гражданин

преди 1 година

И тия реват като зърнарите. Живеем в отворен свят и никой няма право да ограничава правото ни на избор кой откъде какво да купува и ползва! Правилата за свободно движение не са отпаднали! Пъкленият им план е ясен. Готвят се за нова спекула и искат да сме слепи затова какви са реалните цени! Няма да стане!

79

Урсулета

преди 1 година

Че го дъвчете вий тоя съхия за да се научите на евроатлантизъм и еднополови отношения.. това е пътят ви и истината за живота ви напред.

78

//////

преди 1 година

Вносно и некачествено са две абсолютно различни неща. В повечето случаи вносното е в пъти по-качествено.

77

Онуфрий

преди 1 година

"Калпав народ, скапана държава!!!" - кварталния Кръчмар

76

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам, че имаме животновъди, тези хора са герои. Запада всячески съсипва производствата ни и по този начин си отварят пазарни ниши. Къде е хубавото кисело мляко, къде е хубавото месо и още куп български хубави неща и българската роза ще ни вземат и АЕЦ и всичко.

75

Анонимен

преди 1 година

В Канада пилешкото е 2.8 КАНАДСКИ долара за килограм, това са 3.81 лв/кг, агнешкото е 9.99 = 13.62лв/кг , телешкото е 6 = 8.17лв/кг, свинското е 5 = 6.81лв/кг. Тук свинското е 13-15лв, телешкото е 20лв, агнешкото е 28лв, пилето е 13-14лв. Време е да увеличим вноса драстично и да фалират нашите. Ако с най-евтините фуражи и храни, ток, газ, нафта, торове, аренди, наеми и субсидирано производство не можем да се конкурираме НА СОБСТВЕНИЯ СИ ПАЗАР, КЪДЕТО НИЕ ИМАМЕ ПРЕДИМСТВО ОТ ТРАНСПОРТ да фалират!

74

Анонимен

преди 1 година

e сега си купих "сирене" елена ,ми то Извара и Вода !!! -"промоция" 14 лв -ха ха ха

73

etf

преди 1 година

Купих си прясно мляко от пазара в София, оказа се вода разредена с мляко. Как да имам доверие на български производител?

72

минаващ

преди 1 година

Я кажете колко украински яйца изядохме като българско производство? Затова поскъпнаха яйцата - спря вносът от украйна. За украинското жито и слънчоглед да не говорим. И колко агнета, овце, кози, крави и телета има само на хартия за субсидията, а в обора - никой няма

71

Анонимен

преди 1 година

Нека животновъдите пак да гласуват за Кирил и Асен, те ще им оправят контрола

70

Радослав

преди 1 година

Ако може някой животновъд да обясни как държава в която се води война и няма евросубсидии изнася по евтино месо и растителни продукти които въпреки 10-20 пъти по скъпият транспорт пак пристигат на по ниски цени от тези които нашите предлагат при положение, че са на 20-30 км от магазина и получават държавни и евросубсидии? Да не говорим за факта, че когато приготвяш месо от българска кланица 30% от теглото се оказва вода която се изпарява при приготвянето.

69

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

ДобРутро!"Кой не скача е червен" Наскачахте ли се най-сетне!? Помня думите на Бай Тошо в едно от последните му интервюта, когато СДС-Шайката му спредна наказателно дело за два чифта закърпени чорапи, и когато го беше поставила под "домашен арест: "Наясно ли е този народ какво иска и на къде го водят ?", имайки предвид продажната политика на СДС-Шайката.

68

ИСТИНАТА

преди 1 година

БЪЛГАРСКИТЕ ИМАКЕДОНСКИ АГНЕТА ПАСАТ ЗАЕДНО ПО ГРАНИЦАТА САМО ,ЧЕ АГНЕШКОТО ИМ Е С 40 ПРОЦЕНТА ПО ЕВТИНО . КАЖЕТЕ ЗАЩО БЕ ЖИВОТНОВЪДИ .

67

Анонимен

преди 1 година

Връщайте помощите и след това може да си намерите някой джуниър да ви направи сайт с който да продавате на реални цени, желаещи ще има много освен ако не послъгвате с цените както май май ще се окаже.

66

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Животновъдите да се върнат към основните си професионални задължения и приберат овцете,които са се скрили в оарламента.И друго важ нещо искам да кажа.Яденето на агнета на Гергьовден е наложена орез робството ТУРСКА ТРАДИЦИЯ.Българска традиция е древното ни знаме с герб,на който агне носи кръст. Некак си не е възможно да ядеш символът на държавността си.Аз на Гергьовден ям свински пържоли и пия охладено домашно червено вино.

65

Анонимен

преди 1 година

Агнешките плешки и крачета идват от нова зеландия замразени и ги продават замразени целогодишно и евтино, а покрай коледа и нова година размразяват, слагат им подправки или ги преопаковат като пресни и ги пускат в лидл и по други Магазини, като обозначават, че не е подходящо за замразяване.

64

Алекс

преди 1 година

До ДокНе съм запознат с размера на субсидиите.Ако знаеш,напиши с точни цифри.Но знам,че нашите производители плащат най-ниските заплати и данъци.Горивата и електроенергията също са от най-евтините.

63

баба мара

преди 1 година

потреблението зависи от цените ще се купува българското ако е на приемливицени вие какво искате да няма внос вие да диктувате цените друг е въпроса чецените са еднакви и в двата случаи

62

Док

преди 1 година

До Алекс - Да, България е в ЕС от 2007г. И всеки може да купи стока от където и да е в ЕС, като придружаващите документи няма да са по-различни от документите за стока, купена тук в БГ. Проблема е, че в повечето държави има субсидии, каквито у нас са забранени и нашите производители просто нямат шанс да дадат по-добра цена. Затова и вносното е по-евтино, вече за качество няма да говорим.