34

Хммм...

преди 1 година

До Има известна истина ... Пич. Спри да слушаш какво звездите ти ги говорят и се научи да използваш поне Гугъл за си проверяваш фантазиите . Американска армия - Бели : 54%... Афроамериканци: 20.2%... Испаноговорящи: 17%... Азиатци : 6.9% ... Та кой викаш владеел армията на САЩ ? Да не продължавам и с тая небивалица за тюрките във Византия ... хахахаха .

33

Моше

преди 1 година

А сега ако се обяви и за освобождаване на индианците от резерватите в които са затворени повече от две столетия.......... И му ставам най-верен фен на тоя южноафрикански ром с вид на ало-измамник .

32

Има известна истина

преди 1 година

За расизъм не мога да говоря, но Афроамериканците владеят армията на Щатите Те са основен процент от армията. Историята има аналог в миналото, когато армията на Византия е била основно от тюрки. Как свърши това, историята го казва. Възможно е в Щатите да се повтори.

31

Анонимен

преди 1 година

Много лесно раздавате мнения

30

чао

преди 1 година

е сега вече съвсем ще му видат сметката на тоз

29

Ами да

преди 1 година

То напоследък май само блек лайв медър !

28

Анонимен

преди 1 година

В България има най-много расисти и то срещу бели хора. Нищо че като число има малко чернокожи. Българките мразят бели хора.

27

Анонимен

преди 1 година

Addмина яко работи, явно шефът му го наблюдава

26

asdas

преди 1 година

До УЖАС!аз па му викам революция за ужас на путинягите

25

УЖАС!

преди 1 година

Мъск е почнал да говори ИСТИНАТА! Онези дни нарече преврата 2014 в Украйна ПРЕВРАТ! Веднага го захапаха! На запад не е прието официално да се говорят истини! Ще пострада...

24

Истина

преди 1 година

Поне от 3-4 години има масова дискриминация в Америка към белите мъже. Тези много богатите не ги засяга, за тях няма свят или пол, но за останалите... една и съща работа ако може да се даде на черен, жена и особено ако са членове на модерната организация с цялата латинска азбука че и с плюс накрая ... няма значение колко са глупави трябва да са на ръководен пост, белия да бачка като гламав и да си мълчи защото ще го обвинят в дискриминация.

23

Анонимен

преди 1 година

Точно така е. Просто Запада е на толкова ниско морално ниво, че не може да схване идеята как се живее без дискриминация и затова когато трябваше да преодолеят расизма в обществото си, те просто насочиха омразата си в друга посока, а именно към белите и азиатците.

22

Анонимен

преди 1 година

Че той Тръмп още преди 5 години обяви същото за Харвард, Принстън и Иейл, но либералният съд обяви, че равният избор означава по равен брой бели и тъмнокожи, нищо, че вторите са да кажем 30%.

21

Мухаха

преди 1 година

Всъщност обидните изказвания и мнение на белите към ччерните им сънародници в гетата НЕ СА ЗА РАЗЛИЧНИЯ ЦВЯТ НА КОЖАТА А В УНИКАЛНО НИСКАТА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ И ПОСЛОВИЧНИЯ МЪРЗЕЛ НА АФРОАМЕРИКАНЦИТЕ.Обачееее, не можеш да се оплачеш от някого който те е нарекъл дееебил ядосан от това че не можеш едно изричение да свържеш тъй като си *** отказващ да се учи.И затова обръщат всичко на расизъм. Е, в САЩ има и интелигентни афроамериканци, но те са малко и расистки нападки към тях НЯМА ... ФАКТ.

20

Анонимен

преди 1 година

Същото е като да ти дойде в дома и да ти налага правилата си, мурафетите си някой тъмен шоколад, Е ли друговерец, другополов. Нормално е като учтив домакин да го изпратиш там, където му е мястото и са му на тренда. България не е внасяла тъмносини и азиатци да и робуват, тъй че няма никой право да вменява отношение и задължения към бившите шарени наследници на робите по света. Прав е Мъск, но САЩ и Запада имат да плащат грехове

19

Тъпо руско тролче

преди 1 година

"Събитията, които се случиха в Украйна през 2014 г., са държавен преврат, заяви Илон Мъск вчера" ------- Аз следвам Елон Мъск в Туйтър и той НЕ Е КАЗВАЛ такова нещо

18

Олимпий Панов

преди 1 година

Двойно ме засяга хем съм бял хем съм азиат!Църните да си търсят правата на техния континет!

17

Анонимен

преди 1 година

Тъй като в уикипедия на български няма статия за позитивната дискриминация (positive discrimination) можете да си прочете статията на други езици, на които има статия. Сигурен съм, че и във фирмите на Мъск се провежда същата политика. Това е държавна политика в много държави за да се премахнат последиците от дискриминирането на определени етноси, или групи от хора. В България позитивна дискриминация се провежда спрямо ромите. В САЩ позитивна дискриминация се провежда спрямо афроамериканците.

16

Анонимен

преди 1 година

Абе, можеш да се правиш на каквото си искаш. Тези с които си живял как ще излъжеш?

15

Анонимен

преди 1 година

Така е, само за другите се говори, а белите - кучета ги яли. Така стана. Напълно го подкрепям.