18

Анонимен

преди 1 година

това нещо изобщо не прилича на Путин дори. вижте го на записите от 2014 година. всичко му е различно - говорът, посланията, реториката, външният вид пък съвсем. онзи Путин е атлетичен и изпит. това нещо тук е не с 8, а поне с 20 години по-възрастно, отделно че не докарва дори и лицето.

17

Teo до льольото

преди 1 година

Явно толкова си можеш. Дерзай. Надявам се от днес да изтрият коментарите по-скоро, защото са нерелевантни за темата. Успех в троленето.

16

Бгг

преди 1 година

Шойгу е слаб министър.

15

Teo до смеещия се ..

преди 1 година

Това да се смееш на собствените си писаници е индикатор за ментална нестабилност, да не кажа по-лошо. На първо време бих препоръчал психолог, ако не помогне, той ще ви насочи. А за грамотността ... ами то си личи кой колко може!Аз съм българин, в български форум и очаквам да се пише на български! Иначе ми е неприятно! Когато накой ми дойде на гости е добре дошъл, но ако посегне неканен на ракията или жената ще си тръгне с шут! Чудя се от днес какво чакат!

14

Teo

преди 1 година

@Ростов - в днешно време има гугъл преводач. Вярно е, че азбуката ни е еднаква, но да пишете на руски в български форум е, меко казано, надменно! Дори и да ви симпатизирам, няма как да съм очарован от такава посъпка! От мен - минусче!

13

Анонимен

преди 1 година

Добре де, ама що сте преминали граница на чужда държава и безчинствате там. Не ви е нападала. Беше трета ядрена сила в света и си премахна ядрените оръжия. Каква заплаха виждате от нея.

12

Анонимен

преди 1 година

лъжци и мародери, никой не ви заплашва това е само в болните ви мозъци

11

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм - това ще зависи докъде ще зависи дали ще зависи от онова, което зависи!

10

Анонимен

преди 1 година

Уж нападнахте Украйна за по малко НАТО пък то стана по голямо НАТО. Каръци.

9

Сата НАТО

преди 1 година

Това е отстъпление от първоначално заявените цели. Преди твърдяха, че ще денацифицират и демилитаризират Украйна. Сега са се примирили, че ще има Бандеровска Украина, въоръжена от Запада с далекобойни оръжия.

8

Анонимен

преди 1 година

Абе първо си влезте в границите , пък после отблъсквайте на воля!

7

Шотландски боец

преди 1 година

Баси пияниците, ми те Литва, Латвия, Естония са в НАТО, базите им са с американски войници, техника, ракети, оръжие. Финландия е до Санкт Петербург и ще влиза в НАТО, от къде по напред ще почивате не ви знам, ама с тая скорост, ще мине век-два.

6

Маг Минчо

преди 1 година

Е,значи най-сетне ще се приберете в Русия!

5

Скаличката

преди 1 година

Всички само с някакви дреболии се занимават. Питате ли ме мен какво ми е, като ника ми "Скаличката"? Питайте де!

4

Teo

преди 1 година

Това го слушаме, но нещата са забоксували. Вярно е, чв Русия има много повече ресурс, но е и вярно, че няма как да го използва целия. Лека полека я отслабват, днес в Беларус диверсанти унищожиха разунавателен самолет, където Русия има(ше) само 9 такива. Ако не привършат бързо, спукана им е работата, защото доста украински кашик се обучава на запад. А като ги гледам и как пуцат със снарядите на килограм ... няма нищо вечно!

3

Анонимен

преди 1 година

Полека-лека, до Лондон, там ще спрат руснаците. Иначе ще трябва да гърмят Йелоустоун, което ще наруши комфорта на много хора.

2

Анонимен

преди 1 година

Ще опитат,ама няма да успеят. Така или иначе, още е рано. Чак догодина ще става дума за руските граници.

1

Анонимен

преди 1 година

пиян монголоид в действие